lauantai 12. syyskuuta 2015

Vanhoista eroon!

Mua ärsyttää suuresti lakkapullot, jotka ovat huvenneet niin paljon, ettei lakkaamisesta tahdo enää tulla mitään. Suti ei yllä lakkaan kunnolla, jollei korkkia kierrä kiinni tai pulloa kääntele joka välissä. Ei toivoakaan saada tasaista jälkeä aikaiseksi!
 Varsinkin minipullot ovat alkaneet ärsyttää kovasti, sillä niillä saa lakattua nätisti ehkä kerran tai kaksi. Siispä päätin nyt alkaa käyttää muutamaa minipulloa tyhjäksi ja tehdä sellaisia lakkauksia, joihin ei tarvitse kauniin tasaista pintaa saadakaan.
 Tuhoamislistalle pääsivät aluksi L.A Colorsin Fun in the Sun ja Phenomena sekä Oriflamen Night Fever, joka ei varsinaisesti miipullo olekaan. Se ei kuitenkaan millään tasolla vedä vertoja A Englandin Camelotille, joten se ansaitsi paikkansa tässä lakkauksessa.


Lähdin vain sutimaan lakkaa kynsille vuorotellen jokaisesta pullosta, aina yhdellä värillä kaikki kynnet läpi ja siirryin heti taas seuraavaan väriin. Lakkausjäljestä tuli osittain jopa kuivamarmorointia muistuttava, sillä aiemmat lakat eivät olleet aina ehtineet täysin kuivua. Tykkäsin lopputuloksesta varsin paljon ja kyllähän noihin pulloihin jäi vielä sen verran, että saan toisenkin vastaavanlaisen joskus väsättyä. :)

Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
Oriflame - Night Fever
L.A. Colors - Phenomena
L.A. Colors - Fun in the Sun
Glisten & Glow - HK Girl

5 kommenttia:

 1. Mehukkaan näköinen lakkaus. Ku ois mehua tai jotain... :D

  VastaaPoista
 2. Hyvä idea tämä, itseltäkin löytyy lakkapulloja, jotka joutais jo roskiin. :D Menee korvan taakse!

  VastaaPoista
 3. Näyttävät kynnet! Täytyy myös laittaa idea muistiin.

  VastaaPoista
 4. Hauska idea! Näistä tulee jotenkin vampyyrit mieleen, mahtavat ♥

  VastaaPoista