tiistai 1. syyskuuta 2015

Pitsikynnet häihin

Täällä taas!
 Huomasin tuossa jokin aika sitten, etten ole kirjoitellut tänne mitään lähes kolmeen viikkoon! Anteeks! 
 Eilen loppui kahden viikon kesäloma, jonka aikana hoidin parit kuvaukset, tyhjensin sen lapsuudenkotini kaikesta neljänkymmenen vuoden aikana kertyneestä tavarasta ja juhlistin kaveripariskunnan häitä. Ei pahemmin jäänyt aikaa bloggailuun.
 Mutta nyt asiaan! Eli viime lauantaina ihanat ja umpirakastuneet John ja Veronica saivat toisensa Helsingin Vanhassa kirkossa ja kutsuivat myös minut ja mieheni juhlistamaan kanssaan suurta päiväänsä. Minä sain myös kunnian toimia juhlien virallisena kuvaajana. :)
 Häissä pitää tietysti olla superfiksut kynnet, joten tein negative space -idealla höystetyt pitsikynnet.
Leima on Born Pretty Storen pitsikuviolaatasta, jonka "nimeä" en nyt kuollaksenikaan muista. Saatte nyt myös ihailla mun oikean käden kynsiä vaihteeksi, sillä leimat onnistuivat paremmin tässä kädessä (tai no, sotkin vahingossa asetonilla vasemman käden leimoja) ja kynnet ovat myös vähän pidemmät ja nätimmät. ^^

 Itse häät olivat oikein ihanat ja sympaattiset, vaikka näin suomenkielisenä valtaosa ruotsiksi pidetyistä puheista menikin ohi. :) myöskin hääparin vuokraama hulppea avo-jenkkirauta sanoi sopimuksen irti jo kirkon porteille. Eipä siinä sit muuta, kuin vieraat työntämään ja loppumatka hoitui sitten taksilla! :DKäytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
KoneHelsinki - 397
Konad - Black
Glisten & Glow - HK Girl

6 kommenttia:

  1. Häissä aina sattuu ja tapahtuu! :) Nätit lakkaukset, tai onks oikee termi leimaukset? :)

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo pitsikuvio ja tosi hyvin onnistuneet kynnet :)

    VastaaPoista
  3. Hahhaa, hauska kömmähdys tuon auton kanssa :D Lakkaus on oikein kaunis <3

    VastaaPoista