sunnuntai 9. elokuuta 2015

Aakkoshaaste alkaa!

Päätin täyttää Finnish(able) Nail Art Challengen jättämän tyhjiön uudella haasteella! Koska minulla kierii hävyttömän paljon käyttämättömiä, tai ainakin liian vähäiselle käytölle jääneitä, lakkoja, oli luonnollista tarttua aakkoshaasteeseen. Ideana siis kaikessa lyhykäisyydessään on lakata kynnet käyttäen vähintäänkin yhtä sellaista kynsilakkaa, jonka nimi alkaa aakkosten vuorossa olevalla kirjaimella. Eli A:sta lähdetään liikkeelle ja Z -kirjain päättää nämä karkelot, koska ääkkösin varustettuja lakkoja ei minulta (ainakaan vielä) löydy. Ja pyritään käyttämään tietysti sellaisia lakkoja, joita ei vielä ole pahemmin kynsillä näkynyt.

Ensimmäiseen lakkaukseen valitsin kaksi A:lla alkavaa kaunokaista, jotka ovat päässeet esille aivan liian harvoin: Color Clubin Artsy Craftyn ja China Glazen Agron.


Artsy Crafty on ihana armeijanvihreä, joka ensimmäisellä kerroksella saa aikaan epäilyksen siitä, tuleeko tällä ikinä peittävää jälkeä, ja toisella kerroksella sitten peittää täydellisesti. Tykkään tästä sävystä kovasti ja lakka saa myös sen anteeksi, ettei toimi vesimarmoroinnissa.


Sain jostain päähäni kokeilla, miten metallinvihreä Agro toimii leimauksessa ja sain yllättyä varsin positiivisesti! Seuraavaksi tätä testataankin mustan päälle. ;)
 Laatta on Über Chickin ensimmäisen kokoelman toinen laatta ja noiden lehtien kuuluukin olla tuollaiset raidalliset siis. :) (Ooooo! Über Chickiltä on tullut uusi laattasetti!)Tykkäsin näistä kynsistä kovasti (tai no siis tykkään, mulla on nämä lakkaukset vieläkin kynsillä), väritkin näyttävät oikein kivoilta yhdessä. :)
 Olen myös hyvin innoissani haasteesta, sillä välillä tunnen melkeinpä syyllisyyttä ihanista lakoista, joita olen jemmaillut todella pitkään ja joilla en jostain syystä ole kuitenkaan kynsiäni lakannut vielä!Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
Color Club - Artsy Crafty
China Glaze - Agro
Glisten & Glow - HK Girl

2 kommenttia:

  1. Nätit :) Todella kaunis vihreä!

    VastaaPoista
  2. Oi miten ihana lakkaus, hyvin toimivat nämä sävyt yhdessä! :) ♥

    Aakkoshaaste on kyllä kiva keksintö, meinasin jossain vaiheessa aloittaa sen itsekin mutta päätinkin ottaa ensin tuon 31 päivän haasteen, kun siinä ainakin riittää "haastetta" :D

    VastaaPoista