lauantai 8. elokuuta 2015

Heinäkuun hankinnat

No niin! Kuukausi on taas vierähtänyt ja on aika kasata heinäkuun aikana hankitut kynsituotteet yhteen postaukseen!


Kimppatilaajat -ryhmässä masinoitiin jo kesäkuussa tilaus Dance Legendille ja halusin ehdottomasti Smoky -kokoelmasta ne lakat, joita en vielä omistanut, eli Cetrarian, River of Timen, Cozy Sweaterin ja Pine Barkin. Tokihan DaLella on vaikka mitä muitakin upeita lakkoja, mutta en uskaltanut edes lähteä selaamaan muita kokoelmia, jotta edes vähän jäisi pennosia muuhunkin. :D 
Kicks -kosmetiikkamyymälässä oli 70% alennuksessa joitain kynsilakkoja, joten sinne piti ehdottomasti päästä! Alennuskoreista mukaan lähti OPIn Taupe-less Beach, Kiss Me I'm Brazilian ja Push & Pur-Pull sekä Dependin 424 ja Secret Forest. Tuo Push & Pur-Pull on sellainen, jota olen lukuisat kerrat eri kaupoissa pyöritellyt, mutta aina jättänyt hyllyyn lojumaan ja nyt viimeinkin päätin sen hankkia kun hinnaksi jäi enää reilu vitonen. :)Nyt kun Turkuunkin on saatu oma Essence -jälleenmyyjä (Länsikeskuksen Tokmanni) pääsin minäkin hankkimaan ensimmäisen Essenceni! Olin tätä Truth or Dare? -nimistä lakkaa himoinnut jo hyvän aikaa ja sydän hyppäsi kurkkuun kun huomasin Essencen sivuilla kyseisen lakan poistuvien tuotteiden listalla! Onneksi Länsikeskuksessa nökötti vielä kaksi tällaista pulloa kun siellä kävin niin sain itselleni oman. :)


Sokoksella oli Essien lakkoja 9,90€ ja sieltä ostin A Cut Aboven, jota myös olen pidemmän aikaan itselleni havitellut. :)Tämä ei nyt suoranaisesti ole kynsituote, mutta tätä blogia silmälläpitäen nämä ostin, niin pistetään sitten tännekin. :)
 Eli Gina Tricotin alennuksesta löysin tuollaisia sormuksia, joita on nyt viimeaikoina muissakin kynsiblogeissa vilissyt. Eli sormus ei tule sormen tyveen asti vaan jää lähemmäs sormenpäätä. Näissä oli ovh. 12,95€ ja nyt alennuksessa koko paketti maksoi vain 1,50€!Born Pretty Storelta tilasin pitsikuvioisen leimauslaatan (BP-L020), sillä niitä ei ole koskaan liikaa. BPS:stä on kätevä tilata yksittäisiäkin tuotteita, kun postikuluja ei ole. :) ja koodilla TAMK31 saa 10% alennusta tilauksesta!Lou It Yourself -kauppa on itselle uusi tuttavuus, johon tutustuin hiljattain Kynsikoristelut -ryhmän kautta. Kyseisessä kaupassa oli 40% ale kynsivinyyleistä, joten tilasin joitain testattavaksi. Useampi henkilö tuosta Facebook -ryhmästä tilasi täältä vinyylejä ja osalla oli ollut tilauksen kanssa jotain häikkää. Arkit olivat olleet eri väriä kuin oli tilattu (vaikkei sillä nyt juurikaan ole merkitystä, mutta silti) ja joistain tilauksista oli myös puuttunut arkki tai kaksi. Kaupasta ei myöskään tullut erillistä tilausvahvistusta eikä tilauksen mukanaan tullut mitään tilauserittelyä, joten tilauksen oikeellisuuden tarkistamiseen piti nähdä vähän vaivaa (eli tilauksen tiedot näki ainoastaan PayPalilta tulleesta maksukuitista), varsinkin kun tilauksella kesti sen reilu kolme viikkoa saapua (eihän sellaisen ajan jälkeen enää muista, mitä kaikkea on tullut tilattua!). Itselleni tuli myös eri värisiä arkkeja kuin olin tilannut, mutta en nyt jaksa mieltäni siitä pahoittaa, sillä lopputuloksen kannalta ei vinyylin värillä ole mitään väliä. Kaikki seitsemän arkkia tulivat, se on pääasia. :)


Jotkut lukijat ovat ehkä huomanneet, etten ole julkaissut ollenkaan postausta marmorointihaasteesta heinäkuun osalta! Juu en ole en! :D itseasiassa tein ne marmoroinnit kyllä, mutta ne kupliintuivat törkeästi eivätkä väritkään erottuneet niin kirkkaasti toisistaan kuin olin kuvitellut, joten poistin lakkaukset kaikessa hiljaisuudessa eikä niiden olemassaolosta jäänyt jälkeäkään.
 Kattellaan elokuussa taas.

3 kommenttia: