perjantai 7. elokuuta 2015

Delush Polish - Amazemint

Delush Polishin Amazemint on osa tämän kevään Spring to Conclusions -kokoelmaa ja ainut lakka, jonka kyseisestä kokoelmasta hankin. Lähes kaikissa kuvissa, myös promokuvissa, tämä lakka näyttää enemmän vaaleansiniseltä kuin minttuiselta, mutta luonnossa tämä sentään taittaa vähän vihreään. Halusin tuoda glitterit hyvin esiin, joten lakkasin päälle kerroksen Oriflamen The One -mattalakkaa.


Amazemintiä lakkasin kolme kerrosta ja kärjet kuultavat silti vähän läpi. Olisi pitänyt laittaa alle jotain sopivaa värilakkaa tuomaan lisäpeittävyyttä, mutta olin jotenkin taas niin uupunut kaikesta muusta, etten jaksanut alkaa penkoa lakkakorista tälle sopivaa kaveria sitten enää.
 Olin tätä lakkaa himoinnut jo jonkin aikaa ennen kuin tämän tilasin, mutta kynsillä tämä ei sitten ollutkaan enää yhtään näköiseni, joten itseasiassa olenkin jo myynyt tämän lakan pois. Hups!
 Kynsikoristekirppiksellä on tosiaan joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina huutokauppa ja siellä pääsin eroon kolmesta kynsilakastani. Vastaavasti huusin sieltä itselleni kolme lakkaa lisää, joten balanssi ei juurikaan järkkynyt. :)


Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
Delush Polish - Amazemint
Oriflame - The One Matte Top Coat

3 kommenttia: