maanantai 3. elokuuta 2015

Ranskislakkakokeiluja

Moikka moi!
 Aluksi pahoittelut hidastuneesta postaustahdista! Elämässä on paljon meneillään just nyt niin on kynsihommat jääneet vähän taka-alalle.
 Lapsuudenkotini myytiin ja mun on nyt pitänyt olla tyhjentämässä omaa huonettani (joka on aikakapseli suoraan vuodelta 2004!) ja muutenkin auttelemassa kun äitini muuttaa nyt kerrostaloon. Lähes kaikki vapaapäivät hurahtaa siellä eikä illalla jaksa sitten enää kuin käydä suihkussa ja painua pehkuihin. Olenkin nyt ollu välillä useita päiviä ihan nakukynsillä tai sitten kynsillä on ollut korkeintaan jokin väritön lakka näennäisesti suojaamassa.
Olen myös alkanut käydä taas salilla ja siellä menee myös sitten 2-3 iltaa viikossa. Kuvasin jo viime vuoden lopulla kuntosalini henkilökunnasta potretit ja muutamia ryhmäkuvia heidän verkkosivuille ja paperisiin tuntiohjelmiin ja sovittiin, että saan korvauksen personal trainer -palveluina. Alkuvuodesta sitten kuitenkin oli pientä flunssanpoikasta joka sitten huipentui keuhkokuumeeseen ja olin töistäkin kuukauden pois, joten se homma sitten vähän jäi roikkumaan. Noh, nyt olo alkaa olla kohtalaisen normaali taas, niin otin asian puheeksi ja sain kaksi personal trainer -tapaamista, joissa sitten tuore pt Linda piiskasi mut läpi kahden erilaisen treeniohjelman, joita nyt sitten käyn itsenäisesti tekemässä. :) Linda suositteli minulle myös kahvakuulatunteja ja olen kahdella sellaisellakin käynyt jo ähisemässä, mutta nyt kyseiset tunnit jäivät tauolle kun Lindalla alkoi loma! Täytyy keksiä jotain muuta aktiviteettia siihen koloon nyt!

 Eilen oli minun ja rakkaan puolisoni 2-vuotishääpäivä, joten otin vapaapäivän muuttoapurina toimimisesta ja lähdimme tuttavapariskunnan luo suunnittelemaan häitä! He tosiaan solmivat avioliiton tämän kuun lopussa ja minulla on kunnia olla virallinen hääkuvaaja. :) käytiin läpi aikatauluja ja käytännön asioita ja tietysti vaihdettiin kuulumisia muutenkin. Illalla päästiin sen verran hyvissä ajoin kotiin, että jaksoin alkaa vielä kikkailla kynsienkin kanssa!
 Monet kynsi-ihmiset vannovat Essien Sugar Daddyn nimeen parhaana ranskislakkana ja minäkin sitä himoitsen itselleni. Eräänä päivänä pyörittelin kyseistä lakkaa Kicksissä, mutten raskinnut sitä ostaa viidentoista euron pyyntihintaan sitten kuitenkaan. Panin kuitenkin merkille, miten yllättävän vaaleanpunainen se lakka on, kun jotenkin olin mieltänyt sen paljon vaaleammaksi. Sitten muistin, että minähän sain helmikuisessa kynsimiitissä KoneHelsingiltä vähän vastaavannäköisen lakan, jota en ole vielä kokeillut! Nyt piti sitten päästä testailemaan, oliko käsissäni oikeasti Sugar Daddyn halpisversio!Aika läheltä ainakin liippaa!
 Lakkasin ensin kynsille kaksi kerrosta OPIn Original Nail Envyä ja siihen päälle sitten pari kerrosta KoneHelsingin 397 -lakkaa. Olen viimeaikoina nähnyt ylisöpöjä pilkkutikulla tehtyjä ranskiksia, joten oli pakko päästä itsekin tekemään moinen, tosin värimaailmasta tuli vähän hillitympi. :D aksenttikynsiin lisäilin myös muutaman punaisen pilkun ja tykkään näistä kynsistä kovasti, vaikka tuo punainen lakka (Giordani Goldin Attraction) olikin päässyt kuivahtamaan ja siitä jäi tuollaisia rihmoja kynsille. Kyseinen lakka selkeästi kerjää osallistumista sugar spun -manikyyriin.. ;)
Tätä hiljaiseloa jatkunee vielä parisen viikkoa ainakin, sitten alkaa meikällä kesäloman toinen puolikas ja ehdin ehkä puuhastella kynsienkin parissa enemmän! :)

Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
KoneHelsinki - 397
Zoya - Dove
China Glaze - Out Like a Light
We Care Icon - True White
Giordani Gold - Attraction
Glisten & Glow - HK Girl

7 kommenttia:

 1. Aina ei ehdi tekemään kaikkea :) Hauskat kynnet! Toisaalta yksinkertaiset, mutta kiinnittää silti huomion. Mulla oli mielessä samantyylinen toteutus, mutta ajatus vaihtuu aina lennossa ja muistin sen vasta nyt, kun näin nämä. :D

  VastaaPoista
 2. Ihanan erilainen ranskis. Tykkään.

  VastaaPoista
 3. Kivat pilkkuranskikset, oo rauhassa, kyllä me täällä pysytään :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat :DD Niin söpöt ja omalla tavallaan priteät :D

  VastaaPoista
 5. Onpa ihana ranskis! Itseäkin himottaisi tehdä pilkkutikkuranskis, nää on niin söpöjä :D <3

  Ja ihan ymmärrettävää ettei aina ole aikaa bloggaamiselle siinä määrin kuin yleensä, palaat vanhaan tahtiin sitten kuin kerkeät :)

  VastaaPoista
 6. Nätti! Tosi kivalta näyttää tollainen pilkkurankis.

  VastaaPoista