keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Challenge accepted!

KatjamariaMirka ja Annie lanseerasivat eilen The Finnish(able) Nail Art Challengen ja tokihan piti ottaa haaste vastaan!
Haastetta riittää koko loppuvuodeksi ja siinä on kaksi haastetehtävää joka viikolle. Yleensä lakkaan kynnet vain 2-3 kertaa viikossa, joten saa nähdä, kuinka tiukasti tulee tätä noudatettua vai ajaako jokin oma inspiraatio ohi. Mulla on kyllä ideapankissa jonkin verran jo sellaisia lakkauksia hautumassa, joita voin näihin haasteisiin toteuttaa ja saada ne siten pois roikkumasta! Mutta en aio tuosta stressiä ottaa. :) esimerkiksi ensi viikon neonit saattaa jäädä tekemättä ihan siitä syystä, etten taida omistaa yhtään neon -lakkaa. Onhan mulla toki pari suht räikeää Lumenea. Saa nähdä, päätyisikö niistä jompikumpi kynsille vai jätänkö suosiolla kokonaan väliin.

Mutta pidemmittä puheitta ensimmäiseen haasteeseen!
 Tämän viikon haasteena on jotain uutta ja nude. Mun kynsissä itseasiassa yhdistyy nämä molemmat, mutta kuittaan näillä nyt tämän nuden ja teen jotain uutta sitten vielä loppuviikosta.Jostain syystä oikea käsi onnistui taas paremmin, joten saatte ihastella tuota töpökynttä taas. :D

Kynsillä jo tutuksi tullut OPIn My Vampire Is Buff sekä uutena tulokkaana Bianco.Gear -lakka, jonka ostin Kynsikoristekirppikseltä aikoja sitten ja jossa ei sen tarkemmin nimeä ollut esillä.
 Minulle tuli varmaan jo puolisen vuotta sitten pakkomielle hankkia glitterlakka, jossa olisi vain mustaa glitteriä ja sitä sitten haettiinkin kissojen ja koirien kanssa! Kiertelin kauppojen kosmetiikkaosastot ja meikkikaupat sekä lähettelin sähköposteja lukuisiin nettikauppoihinkin, muttei missään ollut! Ja sitten kun onnistuin tämän viimeinkin löytämään niin jätin sen kierimään laatikkoon. :D no, onneksi nyt tuli tilanne korjattua!

Kuinkas moni aikoo osallistua tai on jo ottanut osaa tähän lakkaushaasteeseen? :)


Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
OPI - My Vampire Is Buff
Bianco.Gear - ?
OPI - Top Coat

4 kommenttia:

 1. Jes, hienoa että olet mukana! Käy kurkkaamassa sitten tuo nude-osion linkki kun saadaan postauksia ulos ja linkität näiden kynsien kuvan sinne, päästään kaikki ihailemaan! :)

  VastaaPoista
 2. Tykkään possuna näistä kynsistä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katarooma!
   Näistä tuli kyllä tosi kivat omastakin mielestä. :)

   Poista