sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Syyskuun marmorointi

Päätin nyt tosiaan jättää tuon #ablecaw14:n neonhaasteen väliin, sillä minulla ei oikeastaan ole neonlakkoja ja nuo kumiankkakynsien peukalot oli ihan tarpeeksi räikeät vähäksi aikaa. ;) sen sijaan mulle tuli pakottava tarve marmoroida!
 Aloitin jo eilen illalla lakkaamalla kynnet valkoisiksi Fashion Nailsin True Whitella ja tänään sitten, heti aamupalan jälkeen, käärin sormet maalarinteippiin ja aloin hommiin! Lakkoina China Glazen Kalahari Kiss, OPIn Don't Talk Bach To Me ja Color Clubin Noveau Vintage. Päälle laitoin vielä kerroksen OPI Purea. Voi YÄK! En oikeasti tajua, mitä tässä tapahtui, mutta tuo Color Club muuttui vaaleanpunaiseksi! Senhän pitäisi siis olla sellainen ruskea/vihreä, tumma lakka reippaalla shimmerillä, mutta siitä tuli VAALEANPUNAINEN! Näistä tulee vain mieleen 60- ja 70 -luku ja nää on niiiiiiin kamalat! Keskisormen ja nimettömän lakkaukset ehdin rutatakin ennen kuin otin kuvaa, kun piti auttaa puolisoa keittiön kaapin kasaamisessa..
 Alunperinhän mun piti laittaa Color Clubin sijasta ihan normaali musta lakka, mutta ajattelin, että jokin tumma shimmeri toisi vähän enemmän ulottuvuutta lakkaukseen. Yhyy...
 Ja oon aika pitkälti koko päivän istunut koneella editoimassa kuvia ja nyt kun pitäisi lähteä salille core controliin niin iski sellainen mukava hartia-/ päänsärky, etten viitsi sinnekään lähteä. Sen sijaan menen nyt eka putsaamaan mun kynnet tästä kammotuksesta ja sitten pulahdan lämpimään kylpyyn!

Onkos muille tullut tällaisia kivoja ylläreitä marmoroidessa? :D


Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
Fashion Nails - True White
China Glaze - Kalahari Kiss
OPI - Don't Talk Bach To Me
Color Club - Noveau Vintage
OPI - Pure

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Katarooma. :)
   Onhan tää tavallaan kivat joo, muttei yhtään mun näköiset. :/

   Poista
 2. nää on mukavan retrot! :) tykkään!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Nanne!
   Nyt kun näitä katselee niin eihän nää niin pahat olleet. Mutta ei silti oikein mun tyyliset. :D

   Poista
 4. Näissä on kieltämättä jotain retroa. Aika kivat kuitenkin! :)

  VastaaPoista