lauantai 6. syyskuuta 2014

Vaihteeksi violettia ja vähän lomaa..

Pikainen postaus vielä ennen kuin karistan Länsi-Suomen tomut lahkeistani ja suuntaan viikoksi Lappiin lomailemaan!
 Mulla oli tuossa keväällä mystinen kausi, jolloin en voinut sietää violettia missään muodossa. En oikein tiedä, mistä se tuli, mutta nyt se on mennyttä! Kynsille pääsi KoneHelsingin duochrome, jonka olen omistanut vuosia, mutta jota en ole varmaan kertaakaan käyttänyt. :D


Alle laitoin kerroksen mustaa Oriflamen Night Feveriä, sillä toivoin lopputuloksen olevan kutakuinkin tällainen. Violetti lakka olikin reippaasti peittävämpi kuin oletin (pitää ehdottomasti kokeilla myös leimata tällä mustalle lakalle!), mutta kai tuo vähän tummempi nyt on kuin jos olisin jättänyt mustan lakan alta pois. Ja joo, kynsinauhat näyttää järkyttävän sottaisilta. Mulla on ollu kauhee kiire koko viikonlopun (vaikka oon lomalla) ja kiireessä tuli nämäkin sutaistua, siistittyä ja kuvattua.

Tämä onkin nyt viimeinen kuva pitkään aikaan jossa mulla on pitkät kynnet. Ei nimittäin oo pitkiä kynsiä enää!
 Torstaina huomasin, että oikean käden nimettömän kynsi on lohjennut hyvän matkaa kynsipedin päältä. Yhyy! Laitoin siihen nopeasti paikan teepussinpalasta ja lyhensin kynttä, jottei se tarttuisi niin helposti mihinkään. Eilen sitten taitoin vasemman käden keskisormen kynnen ja äsken leikkasin kaikki kynnet lyhyiksi. Selkeästi saavutettiin nyt kriittinen piste kynsien pituuden suhteen. Pidän nyt Lapin-reissulla Nail Envy -kuurin ja reissusta palattuani jatkan taas lakkailuja!
 Toivottavasti tuo nimettömän kynsi nyt kasvaisi nopeasti, sillä näillä näkymin sen irti repeytyminen tulee aiheuttamaan suurta tuskaa..Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
Oriflame - Night Fever
KoneHelsinki - DC06
China Glaze - Fast Forward Top Coat

1 kommentti: