keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Lappi -kynnet

Tämän viikon haastekynsinä on "jotain sinistä" (hauskaa, miten haasteeseen on ujutettu tämän "morsiuslorun" kaikki ainesosat!) ja syksyn sydän. Kyllästyin tosiaan sunnuntaisiin marmorointeihin ennätysnopeasti ja päädyin tekemään nuo syksykynnet. Tällaiset tuli:


Nää sai inspiraationsa siltä mun ja äidin Lappi -reissulta. Siellä oli vielä suht koht vihreää, mutta varsinkin maaruskaa alkoi jo olla ihan mukavasti. Ja tuo nimettömässä komeileva lintuhan on aivan selkeästi kuukkeli!

Kuten kuvastakin näkyy, lakkana piCture pOlishin Mallard ja ensimmäistä kertaa kynsillä. Olin tähän melkeinpä vähän pettynyt, sillä oletin tämän olevan hieman vaaleampi ja glittereiden erottuvan vähän paremmin. Tämänsävyisiä vihreitä multa löytyy jo parikin, joten pitää varmaan jokin niistä laittaa kiertoon.. Lisäksi tämä levittyi aika hankalasti, varmaankin noiden glittereiden takia.
 Leimauksen tein tuttuun tapaan Color Clubin Antiquatedillä (siitähän on kehkeytynyt ihan ykköslakka leimaukseen!) ja päälle sitten vielä Beauty UK:n Matte Top Coat.

Eilen illalla kyllästyin sitten jo tähänkin ja nyt on uudet lakat taas kynsillä! Mutta siitä sitten lisää vaikka huomenna! :)


Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
piCture pOlish - Mallard
Color Club - Antiquated
Beauty UK - Matte Top Coat

2 kommenttia:

 1. Tykkään tosta lintuleimasta ihan hirveästi! Jotenki vaan niin sykähdyttävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Mä tykkään kans siitä kovasti. Kynsikoristekirpalta Facebookista sen bongasin jokin aika sitten. Siinä on kivasti myös peilikuva tuosta (ja kaikista muistakin kuvista) ja pitikin hetken miettiä, että kumpaan suuntaan sen linnun pitäis tuosta lähteä. :D

   Poista