torstai 2. lokakuuta 2014

Naamioseremonia

Tulin jo joskus kesällä hankkineeksi itselleni pari Orlyn lakkaa, kun taisivat olla jonkinlaisessa tarjouksessa Mimaxilla. Tiistai-iltana viimeinkin päädyin jopa lakkaamaan kynnet toisella (toista jemmailen pikkujoulukynsiä varten!) ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä! Lakkana siis Secret Society (miten ihastuttava nimi!) -kokoelman Masked Ceremony (miten ihastuttava nimi!), jossa tummalla, reippaasti shimmeröivällä pohjalla on hopeanvärisiä neliöitä ja pieniä violetteja palloja. 
Tikulle swatchatessa lakka ei vakuuttanut peittävyydellään enkä tykkää haaskata hienoja glitterlakkoja peittävyyden luomiseksi, joten Masked Ceremonyn alle levitin kaksi kerrosta Kicksin Salt Liquoricea. Sitäkään lakkaa en ole aikoihin käyttänyt ja tykästyin siihenkin kovasti taas. :) se on vähän vaaleampi kuin Masked Ceremony ja ilman glittereitä. Pitää tehdä silläkin jokin kiva lakkaus tässä syksyn/talven aikana. :)
 Masked Ceremony levittyi oikein mukavasti ja glittereitä tuli mitä tuli, en niitä lähtenyt sen enempää kalastelemaan. 
 mä olen nyt jotenkin tosi ihastunut Orlyyn! Eilen tuli kynsikirpan ostos Pixie Dust ja lähipäivinä pitäisi tulla myöskin Fowl Play ja Star Trooper. Fowl Play myöskin kynsikirpparilta ja Star Trooper Mimaxilta China Glazen Rendezvous With You:n kaverina.

Syyskuussa tuli kyllä hommattua lakkoja ihan liikaa (suunnittelin jopa tekeväni niistä ostopostauksen, mutta niitä on niin paljon, että ihan nolottaa...) ja siksi päätinkin, etten lokakuussa osta oikeastaan muuta kuin ruokaa ja bensaa. Tosin 18. päivä on MiNailsissa jonkinlainen ostos-/kirppistelyilta ja ajattelin sinne mennä verkostoitumaan ja kirppistelemään. :)

Tätä ostolakkoa häiritsee kyllä suuresti, että Delush Polish julkistaa huomenna oman halloweenkokoelmansa, joka on saanut inspiraationsa American Horror Storysta! Mä rakastan American Horror Storya ja Delush Polishia ja argh! Täytyy vain toivoa, että ne kaikki lakat on toooosi tylsiä! ;)


Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
Kicks - Salt Liquorice
Orly - Masked Ceremony
OPI - Top Coat

6 kommenttia:

 1. Kiva lakka tämäkin. :) Miten sä poistat glitterlakat? Tulee käytettyä niin harvoin, kun niiden poistaminen on niin nihkeää... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Tällaiset vähäglitteriset lakat hinkkailen ihan kynsilakanpoistoaineella pois. Koitan laittaa pumpulituppoon reippaasti poistoainetta ja sitten käyn heti kaikki kynnet läpi, jotta aine pääsee vaikuttamaan. Sitten vain yksitellen puhdistan ne. :)
   Hiekkalakkojen ja runsaampien glittereiden kanssa olen käyttänyt Dependin Peel Off -lakkaa. Se ei vain tahdo kestää kuin maksimissaan vuorokauden, mikä on sinänsä aika mälsää. :/

   Poista
  2. Kiitti vinkeistä. :) Noita peel off -aluslakkoja en olekaan kokeillut, pitäisi ehkä.

   Mulla muuten kiinnostaa myös ostospostaukset. :)

   Poista
  3. Juu kokeile ihmeessä peel offeja, ne helpottaa niiiiin paljon elämää glitterin parissa! Huonona puolena toki se lyhytkestoisuus, mutta eihän mikään ole täydellistä.

   Poista
 2. Jännä lakka. Aikas nätti! Ja tee ostospostauksia. Musta niitä on kiva lukea, silläki uhalla, että näkee jotain kuolattavaa ja pakkosaadatuolakkahetinyt- lakkoja... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kans tästä lakasta tosi paljon! Niin ihana! :)
   Joo, kai mun täytyy jokin ostopostaus sit tehdä jossain välissä. Ajattelin myös kirppispostausta. :D

   Poista