perjantai 17. lokakuuta 2014

OPI Amazon...Amazoff

Eilen illalla oli tosiaan "pakko" lakata kynnet uusiksi, kun töistä palatessani oli oikean etusormen kynnestä lähtenyt puolet lakasta! Argh!
 En jaksanut mitään kovin ihmeellistä alkaa kikkailla, sillä kello oli jo suht paljon ja lakat pitää kuitenkin taas huomenna poistaa, jotta saan tehtyä kynnet Turun alueen kynsiharrastajien miittiin. :)

Siispä päädyin lakkaamaan kynnet OPIn Amazon...Amazoff -lakalla, jonka kotiutin alkusyksystä Kynsikoristekirpputorilta ja jota en vielä ole "ehtinyt käyttää":Pahoittelen kuvan keltaisuutta, mutta lakan väri ei toistunut oikein muuten (ja on luonnossa vieläkin vihertävämpi)!

Sävy on tosi kiva, sopii mielestäni tähän vuodenaikaan täydellisesti. Lakka levittyi tasaisesti ja sitä tuli laitettua kaksi kerrosta, sillä ensimmäinen kerros jäi vähän läpikuultavaksi.
 Päälle lakkasin China Glazen pikakuivattajaa, joka jostain syystä kutistui jännästi. Eipä ole moista aiemmin kohdalle osunut!
 Mulla on vähän sellainen kutina, että tuun tekemään vastaavanlaisia lakkauksia OPIn cremeillä vielä ihan mukavasti tässä syksyn mittaan. Haittaako? :)Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
OPI - Amazon...Amazoff
China Glaze - Fast Forward Top Coat

10 kommenttia: