torstai 16. lokakuuta 2014

Viininpunaista kimallusta

"Lakkaustoiveena olisi viininpunaiset matatut kynnet, joissa on glitteriä tyvessä tai kärjessä", kommentoi Outi taannoisessa palaute/lakkaustoive -postauksessa. Nyt kun asia on pari kuukautta hautunut niin voin viimeinkin kertoa toteuttaneeni tämän toiveen!
 Häpeäkseni mun täytyy tunnustaa, että mun piti oikein Googlen kautta varmistua oikeasta viininpunaisen sävystä ja huomasin omistavani vain yhden viininpunaiseksi luokiteltavan kynsilakan!


Mutta tuollaiset niistä sitten tuli. :) 
 Täytyy kyllä kiittää Outia, sillä tämä Yves Rocherin Nuit d'Orchidée ei ole kynsiä koristanut ikuisuuksiin! Täähän on oikein kiva! Varsinkin matattuna. :) kynsien tyviin töpöttelin vielä Viva la Divan Big Bangiä, jossa siinäkin on viininpunaisia glittereitä. :)
 Aluslakkana käytin laiskuuttani taas IsaDoran peel offia ja se kostautui heti. Nyt jo on muutaman kynnen kärjestä lakat lähteny! Yhyy!
 No, lakat menee muutenkin vaihtoon viimeistään lauantaina (todennäköisesti kuitenkin jo aiemmin, sillä vihaan lohkeilleita lakkauksia). Silloin on nimittäin MiNailsissä Turun alueen kynsiharrastajien miitti ja sinnehän pitää tietysti repäistä jotkin oikein ihanat kynnet! Mun eka miitti, jee!! :)


Käytetyt lakat:

IsaDora - Peel Off Base
Yves Rocher - Nuit d'Orchidée
Viva la Diva - Big Bang
Beauty UK - Matte Top Coat

6 kommenttia:

 1. Miittiin tulossa minäkin :) Pitäis kans kynnet keksiä, ja vielä käydä vähän läpi mitä koittais myydä tai vaihtaa, huh.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Siellä näkyy sit. :)
   Mulla on onneksi suht koht selvät sävelet jo noiden myytävien lakkojen kanssa. Ei niitä kyllä taida olla kuin pari. :D

   Poista
 2. Oi, vähän kiva kun toteutit mun toiveen! Näyttävät hienoilta! :)

  VastaaPoista