tiistai 28. lokakuuta 2014

Halloween -teemalla jatketaan

Joku saattaa muistaa, kuinka jokin aika sitten kerroin saaneeni ehkäpä parhaan kynsi-idean ikinä. No, kun en sitä tosiaan ehtinyt heti toteuttaa niin se sitten vähän jäi, kunnes päätin toteuttaa sen nyt halloween -viikolla! Naamiaisteemalla mennään, kas näin!Ostin tuollaisia vinoneliöitä varmaan viime talvena, taisi olla Mimaxilta. Tässä taannoin aloin miettiä, että mitä jos niitä sekoittelisi jonkin lakan joukkoon, tulisiko hienot. Samoihin aikoihin tilasin Essien tämän syksyn Dress To Kilt -kokoelman nimikkolakan itselleni ja jossain vaiheessa välähti, että hetkinen! Nämä kun yhdistää niin lopputuloksena onkin ihanat Harley Quinn -kynnet!
 Eilen illalla sitten lähdin näitä väsäilemään ja ihan hauskathan näistä tuli! Dress To Kilt on ihanan täyteläinen creme, kaksi kerrosta riitti mainiosti. Mustana iki-ihana A Englandin Camelot, joka peitti yhdellä kerroksella. En ikinä kyllästy hehkuttamaan Camelottia, se on aivan mahtava musta lakka! Pikkusormiin laitoin vielä OPIn Emotionsia ja valmista tuli. Yllätin itseni onnistumalla hämmentävän hyvin jopa noiden vinoneliöiden asettelussa! :D toki niitä olisi voinut painaa vähän paremmin lakkaan kiinni, mutta pelkäsin sotkevani lakkaukset täysin.
 Etusormissa leima MoYou Londonin Bridal Collection -laatasta 06, leimattu Konadin valkoisella ja tietenkin vinoon... No, aina ei voi onnistua kaikessa!Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
Essie - Dress To Kilt
A England - Camelot
OPI - Emotions
Konad - valkoinen
China Glaze - Fast Forward Top Coat

5 kommenttia:

 1. Ihanan erilaiset halloween kynnet!

  VastaaPoista
 2. Kauniit :) Kiva kun jokainen kynsi on omanlaisensa.

  Tervetuloa linkittämään blogisi ja samalla osallistumaan kolmen kynsilakan arvontaan :)

  http://iinaneloa.blogspot.fi/2014/10/linkita-blogisiarvonta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää taitaakin olla mun ensimmäinen skittle! :)
   Pitääpä osallistua, kiitos vinkistä!

   Poista