sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Myrsky viskilasissa

Viikonlopun ehdoton puheenaihe oli Olut- ja viskiexpon sekä siinä samalla myös muutaman viattoman sivullisen kokema mielivaltainen byrokratia Avin toimesta. Koska koko Internet oli täynnä viskiä, päätin myös tehdä viskikynnet itselleni.
 Eihän minulla tietenkään ollut mitään oikeansävyistä lakkaa vaatimattomassa n. 200:n lakan kokoelmassa, joten päätin lähteä kerrostamaan erivärisiä lakkoja ja katsoa, mitä tapahtuu.


Vähän liian oranssihan tuosta tuli, mutta close enough! Alimmaksi laitoin Lumenen Flashy Orangea, jonka päälle OPIn Chocolate Moosea, jonka päälle OPIn A Woman's Prague-ativea, jonka päälle Beauty UK:n kullanväristä lakkaa, jonka nimeä en tiedä, jonka päälle vielä lisää Woman's Prague-ativea. Olisi varmaan pitänyt lähteä vain kerrostamaan Beauty UK:ta ja Woman's Prague-ativea, mutta tällaiset niistä nyt tuli. Tuo säihke on aivan mieletön, harmi ettei se oikein välity kuvassa.

Nyt muuten tiedän, mistä OPI With a Nice Finn-ish on oikeasti saanut inspiraationsa! :D
Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
Lumene - Flashy Orange
OPI - Chocolate Moose
Beauty UK - ?
OPI - A Woman's Prague-ative
China Glaze - Fast Forward Top Coat

12 kommenttia:

 1. Loistava otsikko. :D Hieno lakkakin!

  Oranssi, keltainen ja kirkas vihreä on värit joita olen vieroksunut vuosia. Jopa kynsissä, joissa muuten käytän laajempaa väriskaalaa kuin missään muualla. Onko sulla mitään värejä, mitä ei tule käytettyä kynsissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Pukeudun yleensä aina mustaan, joten vierastan myös kirkkaita värejä, kuten oranssi ja keltainen. Sininen saa vaalean hipiäni ja kullanväristen hiusteni ansiosta heti aikaan voimakkaat Elovena -tyttövibat, joten sinistäkään ei mulla hirveen usein nähdä.
   Nyt oon kuitenkin ostellut muutaman sinisen kynsilakan ja kesällä hankin peräti kaksi keltaista lakkaa. Lämpimän auringonkeltaisen ja kylmemmän sitruunankeltaisen. :) mut kyllähän ne aika vähälle käytölle silti jää. :D

   Poista
  2. Sama mulla, pukeutumisessa pääväri on musta. Tumman sinistä lakkaa olen käyttänyt paljon, sellaista mikä hämärässä näyttää melkein mustalle. Mustaa ei tule käytettyä, yksinään se on tylsä ja koristeluihin olen liian laiska. Ihailen vain muiden juttuja. ;)

   Poista
  3. Mulle tulee joskus ihan hillitön himo sellaisiin superkiiltäviin, lateksimaisiin mustiin kynsiin, mutta ei mun kynnet ikinä pysy sellaisina kovinkaan pitkään kun jo tulee jotain ryppyä. Nyyh.
   Varsinkin näin syksyllä kyllä tummat värit houkuttelee eniten. Mullakin on muutama sellainen lähes musta sävy. Ja toki se ikuinen klassikko, punaiset kynnet. Mulla on punaisia kynsilakkapulloja vaikka muille jakaa, mutta silti tulee hirvittävän harvoin lakattua niillä! :D

   Poista
 2. Ihan mahtavat kynnet ;) Itsekkin join iltateeni sunnuntaina viskillä terästettynä. Ihan vain periaatteesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiitos! :D
   Juu nyt on vissiin aikamoinen piikki ollut viskinkulutuksessa. ;) ja saapahan tuo Olut- & Vi***expo reippaasti ilmaista mainosta!

   Poista
 3. Monta kerrosta oot jaksanut kuivatella! Kerro mistä toi inspiraatio tuohon lakan nimeen on tullut :) oon kovin utelias tällaisten hauskojen pikku yksityiskohtien suhteen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo. :D editoin siinä samalla kuvia niin lakkaukset meni siinä sivussa. :)
   No siis tuo Finn-ish on ihan selkeesti viskiä! :D

   Poista
 4. Upeat nää kynnet! Wow! Joo ja viski rules...

  VastaaPoista