lauantai 4. lokakuuta 2014

I Vant To Be Incognito!

On muuten harvinaisen ärsyttävää, kun saat ehkä parhaan kynsi-idean ikinä, etkä pääse toteuttamaan sitä heti sillä sekunnilla!
 Mulla nimittäin välähti eilen (vai oliko se jo toissapäivänä?) aivan mahtava idea lähes itsestään ja nyt palan halusta toteuttaa sen! Mutta ei, eka täytyy tehdä kynsihaasteen toinen viikkotehtävä, jotain sinistä.. Mikä on sikäli kyllä ihan positiivista, että mulla ei kuitenkaan oo vielä ihan selvät sävelet tän mun uuden inspiraation kanssa, niin ehdin sen vielä miettiä loppuun asti ennen kuin alan toteuttaa. Niin ja nämä siniset kynnet ovat myös olleet ideana valmiit hävyttömän kauan ja tähän tarvittavat lakkaputelit ovat nököttäneet työpöydänkulmalla ikuisuuden vuoroaan odotellen, mutta aina jokin muu lakkaus on kiilannut ohi. Siksi riemuitsinkin, kun bongasin tämän haasteen. Viimeinkin saan nämäkin toteutettua!


Kynsiltä löytyy OPIn sininen duo I Vant To Be A-Lone Star sekä Incognito in Sausalito.
 Tykkään molemmista, mutta varsinkin tuo Incognito on hurmaava ja niin syksyinen! Mua houkuttaa tähän aikaan vuodesta kaikki tuollaiset supertummat sävyt. :) Incognito myös peittää ihanasti! Leimat tein myös sillä (leimat Pueenin Love Elements -kokoelman laatasta Pueen26) eikä pikkusormetkaan tarvinneet kuin yhden kerroksen lakkaa!
 Miksi muuten OPI kirjoittaa "want" väärin, eli "vant"? Ei oo mikään yksittäinen "moka", vaan OPIltahan löytyy myös esim. "Vant to Bite My Neck?" -niminen lakka. Mikä tää juttu on, voisiko joku valaista?  Sen tiedän, että Suzi seikkailee lakkojen nimissä, koska Suzi Weiss-Fischmann on firman taiteellinen johtaja ja varatoimitusjohtaja. Onko tämä "vant" myös jokin sisäpiirivitsi OPIlla?
I must know!


Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
OPI - I Vant To Be A-Lone Star
OPI - Incognito in Sausalito
China Glaze - Fast Forward Top Coat

4 kommenttia:

 1. Nätit!
  Nyt muakin alko häiritsemään tuo nimeämisjuttu.. Oisko joku lausumisjuttu, Suzihan on Unkarista? Jos vaikka korostus saa tuon sanan kuulostamaan erilaiselta.. Vaikka Suzin englantihan taitaa ihan perus jenkkiä olla mitä videoita on tullut katsoltua, mutta voisi olla viittaus syntyperään. Ihan vaan tuommoinen villi pohdinta.. :D Jos joku tietää paremmin niin kertokoon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi häiritsevää. :D
   Unkarin lausumisesta en tiedä, mutta esim saksan kielessähän "v" lausutaan "f":nä ja "w" sitten on se tavallinen "v". Esim. Volkswagenhan lausutaan oikeaoppisesti folksvagen. :)

   Poista
 2. Vant tarkottaa norjaksi voitti... :D En kyllä tiiä liittyykö se mitenkään tähän...
  Tosi nätit kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Olis pitänyt olla pidemmät kynnet niin leimat olis päässeet paremmin oikeuksiinsa. :)

   Poista