keskiviikko 8. lokakuuta 2014

#ablecaw14 viikon 4 kynnet

Taas on pitänyt niin kiirettä etten ole ehtinyt edes tänne päivitellä! Sori!
 Viikonloppuna sain ostospostauksen kuvatkin jo otettua, vielä kun ehtisi tekstit tehdä ja julkaista. :D
 Mutta nyt kuitenkin #ablecaw14 haasteen pariin ja viikon 4 haastekynnet, jotka julkaisen näppärästi samassa postauksessa!
 Ja tähän väliin ihan muistutuksena, mistä on kyse:


Eli tämän viikon haasteina Play That Song ja Negative Space.

Puuhastelin nuo Play That Song -kynnet itselleni jo sunnuntai-iltana. Mulla olis ollut ihan kivoja siirtokuvia nuottiviivastoista, mutta päädyin toisenlaiseen lähestymistapaan. Mulla nimittäin on ainakin kaksi kynsilakkaa, joiden nimet ovat myös biisejä. Toinen näistä on Delush Polishin Slice of Life -kokoelman Angel of Death.
  Tältä se näyttää:


Ja tältä se kuulostaa:


Mulla on pienoinen ongelma noiden Delush Polishin isoglitteristen lakkojen kanssa.. Kaikki ne vähänkin isommat glitterit on jumittunut pullon kylkeen ja saat harrastaa kalastusta aika urakalla mikäli niitä sieltä haluat. Mä sain vasemman käden kynsiin noukittua niitä suht menestyksekkäästi, mutta.. Kaveri tuli maanantaina käymään ja siinä aamupäivästä sitten järjestelin tavaroita ja siivoilin muuten, niin eikös vain lakat olleet lohkeilleet vasemmasta kädestä ihan urakalla! Argh! Oon ihan neuvoton näiden glittereiden kanssa. Peel-offien kanssa käy just näin, että lakat pysyy kynsillä ehkä 12h. Jos et laita peel-offia niin oot sen 12h (ainakin melkein) kylppärissä hinkkaamassa glittereitä pois!

Delush Polishin glittereistä puheenollen.. Saatoin ehkä just tilata sieltä "muutaman" (okei, seitsemän!) lakan.. Mullahan oli aikomuksena viettää lakaton ja ties mitä muuta (ostan vain bensaa ja ruokaa) lokakuun, mutta! Delushilta tuli sähköpostia, että loppuviikon ajan saa uusista Scream Supreme -kokoelman lakoista -15%! Ja olinko jo maininnut, että kokoelman perustuu American Horror Story -sarjaan, jota rakastan ihan täysillä?! Olin jo päättänyt, että tilaan kyseisiä lakkoja marraskuussa, lokakuisen ostolakon päätteeksi ja "palkinnoksi", mutta kun nyt tarjoutui mahdollisuus saada niitä edullisempaan hintaan niin pitihän ne nyt sitten tilata! Eikö vain?
 Loppujen lopuksi en tilannut kuin yhden täysikokoisen pullon (A Night in the Asylum) ja loput pullot minikokoisina. Kaksi minipulloa tuli kokoelman ulkopuolelta ja toinen niistä vielä poistomyynnin puolelta, eli hintaa oli vain kolme dollaria! Enkö mä nyt saakin tän repsahduksen anteeksi?!
 Tosin olihan mulla toinenkin repsahdus..
 Ensi viikolla on MiNailsissa Turun alueen kynsiharrastajien miitti ja olin antanut itselleni luvan hankkia sieltä jotain pientä kivaa. Tämä jotain pientä kivaa tarkoitti siis Cadillacquerin He Saw, She Saw -lakkaa. Lauantaina menin huviksena katsomaan MiNailsin verkkosivuille, onko kyseistä lakkaa ylipäänsä enää heiltä saatavilla. No sehän oli -20% alennuksessa sunnuntaihin asti! Ja olihan se pakko tilata, kun "säästin" n. kolme euroa! Eiks tääkin oo ihan hyväksyttävää?!

Käytetyt lakat:

Depend - Glitter Base Coat
Oriflame - Night Fever
Delush Polish - Angel of Death
Beauty UK - Matte Top Coat
Noin, nyt kun olen saanut nuo repsahdukset pois sydämeltäni, voidaankin siirtyä viikon toisiin haastekynsiin.
 Negative Space oli minulle ihan uusi juttu ja päädyin toteuttamaan sen leimaamalla.Pohjalle laitoin kaikkiin kynsiin kaksi kerrosta Lumenen CC Nail Concealeria. Aikomuksena oli tehdä muihin kynsiin puolikuut, mutta siitä ei tullut mitään.. Siispä tasainen (tai no, "tasainen") musta pohja muihin kynsiin A Englandin Camelotilla ja MoYou Londonin Bridal Collectionin laatasta numero 06 hieno pitsileima aksenttikynsiin. Näistä tuli yllättävän kivat, vaikka onnistuinkin tuon Camelotin sotkemaan varsin lahjakkaasti. Mutta tykkäilen noista aksenttikynsistä! Pitää tehdä jatkossakin pelkkää leimaa ja eri väreissä ja vaikka mitä! :)


Käytetyt lakat:

Lumene - CC Nail Concealer
A England - Camelot
Konad - Black
China Glaze - Fast Forward Top Coat

2 kommenttia: