maanantai 20. lokakuuta 2014

Turun miitti + miitti- ja haastekynnet

Heipä hei!
 Lauantaina oli tosiaan MiNailsissä Turun alueen kynsiharrastajien miitti, joka oli samalla siis mun eka kynsimiitti! Osallistujia oli kymmenkunta ja vietettiin oikein mukava ilta keskenämme. :) pöytä notkui herkkuja, melkein jokainen oli tuonut enemmän tai vähemmän lakkoja kirppisteltäväksi ja tietysti myös MiNailsin valikoimasta pystyi tekemään ostoksia. :) mulla oli mun jäljelläolevat kirppislakat kans matkassa ja sain yhden niistä kaupaksi, joten saatoin hyvillä mielin ostaa sitten MiNailsilta ensimmäisen Dance Legend -lakkani! :D
 Tässä pieni kuvatulva illalta:

 Eivätpä loppuneet tarjottavat kesken! :D itse toin paikanpäälle aina niin ajankohtaisen viskikakun! Saatiin hillittömän hyvää juustokakkua! Omnomnom!Kirppiskorit herätti suurta mielenkiintoa. :)


Ja tässä tuo kotiuttamani Dance Legend, Green Mamba. Mustalla pohjalla vihreitä hituloita <3


Miittikynsiksi pääsivät tämän viikon ablecaw -haastekynnet aiheella familiar pattern. Aika moni on tähän haasteeseen lähtenyt toteuttamaan jotain tuttua kuosia, mutta se menee minusta niin läheltä tuota parin viikon takaista peculiar inspiration -haastetta, että kehitin oman lähestymistavan tähän haasteeseen. Eli päätin mennä tutun kaavan mukaan ja tehdä tuon klassikoksi muodostuneen skittletten, jossa siis peukalo ja etusormi lakataan cremellä, keskisormeen ja nimettömään tehdään marmorointi, leimaus tms., ja pikkusormeen sitten tekstuuria. Tällee:


Nää on todelliset multitasking -kynnet, sillä näillä vastaan myös viimeinkin Kohlean toiveeseen käyttää kromilakkaa osana jotain monimutkaisempaa lakkausta! Vitsit, kolme kärpästä yhdellä iskulla! :)

Lakkaukseen käytin Zoyan Dovea, Essien No Place Like Chromea ja OPIn It's Frosty Outsidea. Mun piti käyttää leimaamiseen OPIn Push and Shovea, mutta en halunnut viimekertaisen katastrofin toistuvan (alkoi olla jo kiire miittiin!), niin pelasin varman päälle ja leimasin Essiellä. Ja nyt on hirmuinen hinku tehdä kokokynnen lakkaus tuolla lakalla, se nimittäin peilaa kovasti ja on muutenkin niin ihana! Leimat on MoYou Londonin The Pro Collectionin laatasta 11.

Tällä viikolla jäi nyt tosiaan tuo toinen haaste, something borrowed, tekemättä. Olishan siellä miitissä voinut varmaan jonkun kirppislakoilla jonkin nopean lakkauksen tehdä ja kävinhän mä just äidinkin luona vaihtamassa talvirenkaat omaan ja äidin autoon, mutta ei nyt ollut inspiraatiota siihen.
 Nyt onkin kynsillä jo uudet haastekynnet, newer got on nails! Mutta näistä juttua vaikka huomenna. :)
Stay tuned!


Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
IsaDora - Peel Off Base
Zoya - Dove
Essie - No Place Like Chrome
OPI - It's Frosty Outside
China Glaze - Fast Forward Top Coat

2 kommenttia:

 1. Ai ku kauniit kynnet.
  Mää ootan sunnuntaista miittiä täällä Oulussa innolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Mä odottelen jo seuraavaa Turun miittiä. ;D

   Poista