lauantai 25. lokakuuta 2014

Mustavalkoinen vesiputous

Googlettelin taannoin vesiputousmanikyyrejä ja törmäsin The Nailasauruksen mustavalkoiseen vesiputoukseen ja tykästyin siihen kovasti. Kun sitten The Finnish(able) Nail Art Challengessa tuli vastaan I love this technique, tiesin heti, mitä tehdä.
 Mulla ei taida olla mikään maailman paras sivellin näitä vesiputouksia ajatellen (tai sitten en vain osaa!), sillä en saa mun viivoista läheskään noin kapeita ja kivoja kuin Nailasaurus. Kun olin eilen illalla aikani noita viivoja kynsille vedellyt, näytti lopputulos paksuhkoine raitoineen hirmuisen tylsältä. Siispä lähdin vähän hulluttelemaan...Eli näissä nyt melkeinpä yhdistyy distressed ja waterfall. :D suht kuivalla siveltimellä tein nopeita ja kevyitä vetoja ja tykkään kyllä lopputuloksesta!


Kynsillä Zoyan Dove (joo, mulla oli tätä viime viikollakin, sori!), OPIn Angel With A Leadfoot, Kicksin Salt Liquorice, Zoyan Trixie ja A Englandin Camelot.
 Tykkään tosiaan kovasti paljon vesiputousmanikyyristä. Se on vain hillittömän kaunis, suht helppo tehdä (tutoriaalin löydät täältä) ja värien suhteen mahdollisuudet on rajattomat!

Ensi viikolla vuorossa on halloween- ja blogikynnet, eli vähän värikkäämpää menoa olis tiedossa! :)


Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
Zoya - Dove
A England - Camelot
Kicks - Salt Liquorice
Zoya - Trixie
OPI - Angel With A Leadfoot
OPI - Top Coat

5 kommenttia: