torstai 23. lokakuuta 2014

Halloween tuli ajoissa...

Hei taas!
 Eilen illalla päätin toteuttaa taas yhden jo hyvän aikaa hautuneen lakkausidean!
 Kuten olen aiemminkin tainnut mainita, mun alkutaival leimailujen parissa ei ollut kovinkaan ruusuinen ja yhdessä vaiheessa melkein myin kaikki leimailuvälineet poiskin kun vaivuin niin syvään epätoivoon. :D
 No, sinä aikana törmäsin netissä mielenkiintoiseen tutoriaaliin, jossa tehtiin mustalle pohjalle leimaus niinikään tummalla lakalla. Kyseinen videonpätkä jäi (onneksi) mieleen ja eilen tosiaan rohkaistuin sitä yrittämään, kun leimauksen jumalat ovat nyt olleet minua kohtaan suopeampia.



Nuo leimailut näyttää taas jotenkin paljon räikeämmiltä kuin mitä ne oikeasti ovat. Huoh, minulla on niin paljon vielä opittavaa kynsien kuvaamisessa!

Homman juju kuitenkin kaikessa yksinkertaisuudessaan on se, että mustalle pohjalle leimataan eka valkoisella leimauslakalla, ja sitten koko kynnen päälle lakataan vielä toisella värillä. Mä käytin Kleancolorin Garnet Rediä, joka on tummanpunainen jelly. Yksi mun harvoista jellyistä. Lopputulos ylitti kyllä odotukset, tykkään näistä tosi paljon! Mustan ja punaisen liitto toimii aina. Ihanat veririhmakynnet! :D
 Ensin ajattelin leimata jotain ruusuja tai muuta tylsää, mutta sitten leimauslaattoja läpikäydessäni törmäsin tähän Pueenin Love Elements -kokoelman laattaan 45 ja se oli siinä. Oon jotenkin aina mieltänyt tuon rihmaston just esimerkiksi kastehelmiksi hämähäkinseitissä ja aikomuksena on ollut toteuttaa jokin todella hempeä leimaus tällä. No, menee se näinkin..
 Samaa ideaa vois hyödyntää myös OPIn Sheer Tintsien kanssa. Mulla on nekin varmaan puoli vuotta odotellut käyttöä, mutten oo mitään keksinyt!


Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
A England - Camelot
Konad - valkoinen
Kleancolor - Garnet Red
China Glaze - Fast Forward Top Coat

12 kommenttia:

  1. Täytyy kokeilla tota kikkaa joskus jos sillä tulee noin hienot koristelut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmees!
      Kunhan ei oo liian peittävää tuo päälle tuleva lakka niin hyvin toimii. :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos Katarooma!
      Oletko jo keksinyt halloween -kynnet miittiin? :)

      Poista
    2. Tuli ja meni ne kynnet. Kuhan sais miittikynsipostauksen tässä kirjotettua... :D

      Poista
  3. Oi vautsi! Pitääkin joskus testata, en ollut tällaisesta kikasta ennen kuullutkaan :) Tosi kivat kynnet muutenkin, ihana tuo leimakuvio :)

    VastaaPoista
  4. Mielenkiintoinen tekniikka, pitääpä kokeilla! Hienot kynnet ainakin tuli sinulla. :)

    VastaaPoista
  5. Hauskat kynnet! On itselläkin ollut taas mielessä tehdä mustapunaiset kynnet, ehkä halloweenistä saan sopivan tekosyyn :D

    VastaaPoista