lauantai 13. joulukuuta 2014

Marraskuun shoppailut

Joulukuu on edennyt jo miltei puoliväliinsä, joten lienee hyvä hetki tehdä tiliä marraskuun ostoksista. :D
 En ole vielä saanut Black Fridayna tilaamiani Delush Polisheja, joten sisällytän ne sitten joulukuun ostospostaukseen!


Suurimman osan ostoksista tein Kynsikoristekirppikseltä, josta kotiutin mm. nämä kolme lakkaa. Eräs kynsibloggaaja jättäytyi määrittelemättömälle tauolle ellei peräti lopettanut kokonaan ja myi suurimman osan lakoistaan pois varsin edullisesti. Onnistuin rohmuamaan häneltä OPIn My Current Crushin, joka on siis ihana violetti tekstuuri, Essien Cocktails and Coconutsin, jota olen ehtinytkin jo käyttää movember -kynsissäni, sekä China Glazen Gothic Lolitan, jonka hankin lähinnä nimen takia. Oh well.. No mutta se sopii kyllä sävyltään järkyttävän hyvin yhteen tuon My Current Crushin kanssa ja mulla onkin jo hautumassa lakkausidea, jossa yhdistän nämä kaksi. 
 Gothic Lolitahan on, todella ihanan pukeutumistyylin / elämäntavan lisäksi järkyttävän hyvä biisi Emilie Autumnilta.


Kynsikoristekirppikseltä kartutin myös A England -kokoelmaani kahdella kauniilla hololla, Briar Rosella ja Sleeping Palacella. Saa nähdä, tuleeko käytettyä ennen kesää. Sävyt ovat sentään suht talviset. :)


 Ebaystä sorruin tilaamaan OPIn Peace, Love & OPIn sekä Painajainen ennen joulua- ja Edgar Allan Poe -aiheisia siirtokuvia. :) sopivasti heti halloweenin jälkeen! :D


Sitten olis vielä pari yksinäistä ostosta. :)
 Oriflamen Amethyst Rock tilattu tietysti Oriflamelta ja OPIn Tiffany Case lähti puolivahingossa mukaan kun kävin Mi Nailsissa ihan muilla asioilla (joululahjajuttuja)! Katsokaa nyt, miten upea se on!! En vain voinut jättää sitä sinne.
 Ja edelleen ihmettelen tätä viimeaikaista viehtymystäni sinisiin kynsilakkoihin. :)

6 kommenttia:

 1. Oi ihania ostoksia! Upea tuo Tiffany Case! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyl! Pitää ehdottomasti jonkinlaiset talvikynnet sillä väsätä. :)

   Poista
 2. Kivoja ostoksia. :) Mulle on myös viimein tulossa tuo Oriflamen Amethyst rock, jota oon kuolannu siitä asti, kun ekan kerran näin kuvia koko putelista. :D

  VastaaPoista