keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Joulukuun ostokset

Hei taas!
 Ihan ensimmäiseksi haluan pahoitella tämän postauksen kuvien kökköä laatua! Innostuin eilen kuvailemaan kun alkoi jo hämärtää ja kuvista tuli turhan pimeitä. Tämän sitten huomasin vasta kun siirsin kuvat koneelle myöhemmin enkä jaksanut alkaa uudestaan kaivella kaikkia lakkoja ja alkaa säätää salaman kanssa. Puhumattakaan siitä, että olisin lykännyt koko kuvausoperaation toiseen päivään!

 

Ensimmäisenä vuorossa Black Fridayn tilaus Delush Polishilta! Heillä oli sellainen tarjous, että jos tilasi lakkoja kuudellakymmenellä dollarilla niin sai kaksi täysikokoista ja vapaavalintaista lakkapulloa veloituksetta. Nappasin Facebookin Kimppatilaajat -ryhmästä itselleni kaverin ja molemmat saivat sitten yhden pullon ilmaiseksi. :)
 Itselleni tilasin Je Ne Sais Quoin, jota olen himoinnut jo varsin pitkään. Valkoisella pohjalla haalean vaaleanpunaista glitteriä. Niiiiin söpö! Tämän lakan lisäksi sitten uusista kokoelmista Green With Ivy, In Nude We Trust, sekä Trendsetter ja vanhempaa tuotantoa Teal We Meet Again. 
 Ja tässä vaiheessa huomaan unohtaneeni kokonaan The Supremen. No, sen tilasin myös! :D


MiMaxilta tilasin China Glazen joulu-/talvikokoelmasta tumman harmaan Out Like A Lightin sekä Orlyn ei-niin-tummanharmaan Decodedin, joka oli alennuksessa. Out Like A Light on varsin neutraalin harmaa kun taas Decoded taittaa mielestäni vähän siniseen. Ja joo, mä tykkään harmaista kynsilakoista tosi paljon!
 Lisäksi tilasin myös sirokärkisen nail art -siveltimen ja kaupanpäälle sain kullanvärisiä niittejä. ^^
 Tykkään tilata MiMaxilta kun paketissa on yleensä aina jokin pieni ja kiva ylläri. :)


Kynsikoristekirppikseltä tilasin Flormarin lakkoja lähinnä leimausta ajatellen. Eli DC04, DC01 ja DC02, järjestyskin on ainakin melkein oikein!


Ebaystäkin sorruin taas tekemään ostoksia. Nämä lakat ovat sentään sellaisia, ettei näitä oikein tahdo Suomesta enää löytää. Eli kyseessä siis OPIn Muppets World Tour, joka on melkein liquid sand. Tämän käytöstä onkin jo monta ideaa! 
 Toinen tulokas onkin China Glazen klassikko Fairy Dust, koska...

Pretty Polishilta tilasin piCture pOlisheja sekä China Glazen toisen klassikon, Ruby Pumpsin, minipullon (uudelleenjulkaisu jouluksi). Tein tilauksen 13. päivä ja 15. päivä sain postitusvahvistuksen. Pretty Polishin paketit ovat yleensä tulleet todella nopeasti ja odotinkin saavani ne jouluksi, mutta pettymyksekseni ne saapuivat vasta viime maanantaina. 
 Mutta eipä sitä pettymystä kauaa kestänyt kun aloin purkaa lakkoja boksista ja ne kaikki olivat toinen toistaan upeampia!
 Moscow hurmasi minut heti, kunnes aloin swatchata sitä tikulle. Silloin iski tunne, että olen nähnyt tämän ennenkin. Jep! Tää on melkein dupe OPIn DS Extravagancelle! Vertailu tulossa.. ;)
 Heavy Metalin huomasin vasta, kun olin tilauksen jo tehnyt ja maksanut, mutta hätäinen sähköposti PP:lle ja laittoivat sieltä PayPal -laskun ja niin saatiin Heavy Metalkin samaan pakettiin. :) Se on myös aivan hillittömän upea lakka enkä millään malta odottaa, että pääsen lakkailemaan sillä!
 Ruby Pumps on tietysti Ruby Pumps, todella ihana ja säihkyvä syvän punainen. Silkkaa rakkautta! ♥
Holiday on limited edition -lakka. Muistuttaa jonkin verran Chinan Fairy Dustia, mutta mukana on myös isompia hituloita. Tosi nätti. :)
 LakoDom on hyvin, hyvin, hyvin vaaleanharmaa (vai onko se ihan valkoinen) lakka runsaalla shimmerillä ja myös todella kaunis yksilö. Tulee ihan lumihanki mieleen. :)Niinikään Kynsikoristekirppikseltä hankin China Glazen ihanan minttuisen Keep Calm, Paint Onin ja tämä on kyllä niin täydellisen kaunis minttu. ^^
 Eilen piti vielä päästä vähän alennusmyyntejä tonkimaan, joten suunnaksi kauppakeskus Skanssi ja Kicks. Sieltä löysin itselleni Viva La Divan Explosionin, joka on siis vihreää glitteriä, ja äidille muutaman Dependin ja yhden Mavalan lakan. Kaikki sopivasti puoleen hintaan. :)


Huh, aika paljon tuli taas lakkoja hankittua! Suunnitelmissa kyllä on käydä lähipäivinä lakkavarastoja ajatuksella läpi ja katsoa, onko ne kaikki varmasti ihan tarpeellisia ja löytyykö esim. dupeja. Tuon Moscow nyt voi ainakin laittaa kiertoon.

4 kommenttia: