sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Takas!

Hetkellinen kynsiahdistus on joulukiireiden tapaan kaikonnut ja tänään sain pitkästä aikaa tehtyä itselleni kivat lakkaukset. :)
 Jouluaatoksi piti tehdä nuo #ablecaw14 -haasteen "All I Want For Christmas" -osio, ja oikeastaan teinkin, mutta niistä tuli aika mälsät ja rypistinkin ne heti, niin niistä ei ole kuvaa, sori! Mutta lakkana käytin OPIn Peace & Love & OPIa tietysti ja MoYou Londonin Festive -laatasta leimasin nimettömään paketin, mutta se leima ei toiminut mun kynnellä ollenkaan. Se oli hirmuisen sekava. Mut joo, ei siitä sen enempää.

Eilen sitten päätin, että illalla lakkaa kynnet ja teen niistä simppelit ja hienot. jokin tyylikäs creme ja jotain koristelua vähän siihen mukaan. Cremeksi valikoitui jo tuolloin OPIn How Great is Your Dane?, mutta koristelut tuottivat (taas) päänvaivaa. Jonkin glitterin halusin siihen yhdistää, mutten millään keksinyt, mikä olisi sen kanssa hyvä.
 Illalla sitten aika jotenkin kului enkä jaksanutkaan alkaa kynsiä enää väsätä, vaan siirsin ne tälle päivälle.
 Aamulla sitten tonkimaan lakkakoreja ja muutama hyvä ehdokas sieltä löytyikin! OPIn Muppets World Tour tai Gaining Mole-mentum, Ginan Top of the Line, piCture pOlishin Storm...

 Olin jo laittamassa lakkakoria pois kun silmiin osuikin Orlyn Star Trooper. Se oli siinä! Ihan täydellinen pari!


Olin nimittäin ajatellut, että kulta ja valkoinen sopisi hyvin tähän ja jo sadatellutkin mielessäni, kun mulla ei ole sitä Dollish Polishin Drooling Over Your Polishia. Mutta Star Trooperhan oli just mahtava! Vähän hopeaakin tuli samaan kauppaan. ;)


Pitkästä aikaa tuli tosi nätit kynnet, oon huipputyytyväinen. :)


Käytetyt lakat:

A England - The Knight
OPI - How Great is Your Dane?
Orly - Star Trooper
A England - The Shield

8 kommenttia: