perjantai 2. tammikuuta 2015

Säihkyvää uutta vuotta!

Vuodenvaihteeksi piti tietysti saada runsaasti säihkettä kynsille, joten itseoikeutetusti kynsille pääsi OPIn It's Frosty Outside.
 Jotain pientä kivaa yksityiskohtaa piti tietysti keksiä ja päädyinkin apinoimaan Hannelen upeita lakkauksia. :)

Aluksi piti tämä lakkaus tehdä kultaisena Tiia Vanhatapion Fool's Goldin ja OPIn Honey Ryderin kanssa, mutta tosiaan viimehetkillä päädyinkin tekemään hopeisen version.Pohjalle lakkasin Zoyan Trixietä pari kerrosta ja mattasin sen Beauty UK:n Matte Top Coatilla. Trixie näyttää myös matattuna aivan ihanalta!
Sitten vain kynsiteippi esiin ja pätkiä siitä sikin sokin kynsille ja rutkasti It's Frosty Outsidea perään!Onneksi päädyin mattaamaan tuon Trixien! Se olisi muuten säihkynyt noista raoista myös niin paljon, ettei teippailuja olisi välttämättä erottanut kovinkaan hyvin.Näistä tuli kunnon tuijottelu- ja hiplailukynnet taas. :D pitää enemmänkin tehdä tämänkaltaisia tekstuurin ja tavallisen lakan yhdistelmiä. Ja hei, nyt sain viimeinkin tilattua myös kynsivinyyleitä itselleni! Niillä sitten ainakin voi rauhassa kikkailla. :) tosin eipä mua noissa kynsiteipeissäkään ärsytä oikein muu kuin se, että se lakatusta kynnestä pois otettu teippi on niin hillittömän hankala irrottaa pinseteistä!


Käytetyt lakat:

A England - The Knight
Zoya - Trixie
Beauty UK - Matte Top Coat
OPI - It's Frosty Outside

4 kommenttia: