perjantai 30. tammikuuta 2015

Parit skittlettet tähän väliin!

Hei taas ja ihanaa alkavaa viikonloppua! Itse oon tosin huomennakin töissä, mutta kyllähän tää viikko loppuu silti! :)

Tässä postauksessa esittelen parit erilaiset skittlettet, jotka tämän viikon aikana taiteilin kynsille. :)


Ensimmäinen tapaus sai kipinän siitä viimeviikkoisesta laivareissusta ja alennuksessa olleesta Essien Bobbing for Baublesista. Tummansininen lakka muistutti mua niin kovasti Mavalan Smoky Bluesta ja herätti kalvavan syyllisyyden siitä, etten ole kyseistä lakkaa kertaakaan käyttänyt, vaikka se on todella kaunis ja sen jo joskus kesällä nyysin äidiltä! :D
 Siispä tuumasta toimeen!


Tykkäsin tästä lakasta kyllä kovasti! Väri on tosi kiva murretun sininen, lakka levitty nätisti ja kuivui tosi nopeasti. Koristelut sitten tuottivatkin päänvaivaa taas, en meinannut mitään kivaa keksiä. Lopulta sitten jonkinlainen idea alkoi hahmottua ja päädyin koristelemaan keskisormet pitsikuviolla MoYou Londonin Bridal Collection -laatasta 06 sekä lakkaamaan aksenttikynnen iki-ihanalla OPIn Itäs Frosty Outsidella SEKÄ kalastelemaan yksinäisen glitterin OPIn I Snow You Love:sta pikkusormeen. Leiman tein Essien No Place Like Chromella ja se levisi aivan törkeästi. Vasemmassa kädessä se levisi vielä pahemmin, siksi saattekin nyt ihastella noita oikean käden tynkäkynsiä. :P

Käytetyt lakat

OPI - Original Nail Envy
Mavala - Smoky Blue
OPI - It's Frosty Outside
Essie - No Place Like Chrome
OPI - I Snow You Love Me
A England - The Shield


Toinen tämän viikon skittletteistä on hautunut mielessä jo pitkään, sillä jo marraskuussa päätin kokeilla, miten yllättävän tummaksi osoittautunut Essien Devil's Advocate käyttäytyy vesimarmoroinnissa. Aika pitkälti juurikin niin kuin olin toivonut!


Marmoroinnissa käytin OPIn Angel With a Leadfootia, Tiia Vanhatapion Mercuryä (en varmaan ikinä tee vesimarmorointia ilman tätä lakkaa!) ja Devil's Advocatea. Lopuksi sipaisin vielä marmorointien ja pikkusormen päälle China Glazen Fairy Dustia. Fairy Dust all the things!


Näihin olisin vielä kaivannut jotain koristeluja myös valkoisiksi jääneisiin kynsiin, mutta peukalon ja etusormen lakkaukset tosiaan ottivat sen verran iskua torstaina töissä, etten jaksanut alkaa niitä enää mitenkään parannella vaan poistin lakkaukset suosiolla kokonaan.

Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
OPI - Angel With a Leadfoot
Essie - Devil's Advocate
Tiia Vanhatapio - Mercury
China Glaze - Fairy Dust
A England - The Shield

1 kommentti: