lauantai 24. tammikuuta 2015

Ikilumi

Moikka taas ja ihanaa viikonloppua kaikille lukijoille! :)
 Eilen pidin talviloman kunniaksi kunnon löhöpäivän, eli möllötin sohvalla, katsoin molemmat Kill Billit ja hoidin kynsiä oikein kunnolla. Viilasin, buffasin, levitin Growth Boosteria, rasvasin kädet ja lopuksi tietysti lakkasin kynnet. :)
 Tähän lakkaukseen sain inspiraation uudesta Essien Cashemere Matte -kokoelmasta kun huomasin, että voisin yhdellä Maybellinen lakalla ja mattapäällyslakalla saada suhtkoht samanlaisen lopputuloksen. Koristeluun käytin OPIn Muppets World Touria. Olin ajatellut alunperin yhdistää sen Don't Bossa Nova Me Aroundin kanssa, mutta päätin sitten kuitenkin laittaa sitä tähän. :)


Nuo siniset glitterit tuolla Muppetsien joukossa on suht mielenkiintoisia, mutta toisaalta ne tekee kyllä lakasta varsin ainutlaatuisen. :)
 Pohjalakkana käytin tosiaan Maybellinen Eternal Snow'ta, joka on varmaan vanhin mun kynsilakoista. Mutta on se vain niin nätti! Siihen päälle sitten Beauty UK:n Matte Top Coat'ia ja sitten vasta töpöttelin meikkisienellä Muppets World Tourin kynsien tyveen. Tykkään!


Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
Maybelline - Eternal Snow
Beauty UK - Matte Top Coat
OPI - Muppets World Tour

3 kommenttia: