lauantai 3. tammikuuta 2015

Vertailu: OPI DS Extravagance vs. piCture pOlish Moscow

No niin, tässä lupaamani vertailu kahdesta ihanasta violetista lakasta, eli OPIn DS Extravagance vastaan piCture pOlishin Moscow.


Etusormessa ja nimettömässä Moscow, keskisormessa ja pikkurillissä DS Extravagance.
Levittyvyys on molemmilla lakoilla oikein hyvä. Molemmat lakat ovat suht paksuja, mutta levittyvät tasaisesti eivätkä valu. Moscow peitti lyhyehköt kynteni jo yhdellä kerroksella, kun taas DS Extravagance vaatii vähintään kaksi kerrosta. Moscowta suositellaan levitettävän 2-3 kerrosta, joten laitoin sitäkin kaksi kerrosta, tasapuolisuuden vuoksi.
Sävyero on hyvin minimaalinen, mutta kuitenkin havaittavissa. DS Extravagance on enemmän purppuraan päin, Moscow taas vähän punaisempi. Extravagancessa on enemmän säihkettä ja loistetta, mutta myös Moscown holoefekti yllätti positiivisesti. Molemmat lakat ovat hillittömän upeita, mutta molempia ei kannata mielestäni hankkia, niin samanlaiset ne ovat (joo, Moscow pääsee uuteen kotiin).Tässä vielä soppaa hämmentämässä kolmas lakka! Vasemmalta oikealle: A England - Briar Rose, piCture pOlish - Moscow ja OPI DS ExtravaganceJa sitten toisinpäin! OPI - DS Extravagance (tässä kuvassa näkyy hyvin Extravagancen ja Moscow:n erot peittävyydessä), piCture pOlish - Moscow ja A England - Briar RoseMitä piditte ensimmäisestä vertailupostauksestani? :)

4 kommenttia:

 1. Onpa kyllä samanlaiset lakat. Hyvä että huomaa ees sävyeron. :D

  VastaaPoista
 2. Great blog♥

  How about follow each other?
  I follow your blog. Waiting for you♥
  My Blog: http://juliemcqueen.blogspot.com

  VastaaPoista