torstai 22. tammikuuta 2015

Vierailla vesillä

Tiistai-iltana lähdin äidin kanssa risteilylle Viking Linen uudehkolla MS Viking Gracella. Tästä alkaa tulla jo perinne. :)
Laivareissulle piti tietysti saada merihenkiset kynnet, mutta päätin tehdä ne omalla tyylilläni. Lakaksi valikoituikin OPIn Stranger Tides Pirates of the Caribbean -kokoelmasta. Kyseinen kokoelma tuli itselleni jälleen ajankohtaiseksi viikonloppuna, kun bongasin Kynsikoristekirppiksen ylimääräisestä huutokaupasta Steady as She Rosen. Siinä swatcheja vilkuillessa törmäsin tietysti postauksiin, joissa esiteltiin koko kokoelma.. Itseltäni siis löytyy jo valmiiksi tämä Stranger Tides ja Mermaid's Tears ja se Stady as She Rose on matkalla. Noooh, pitihän sitten vielä Kauneudenkaupasta tilata harmaa Skull & Glossbones ja vaaleanpunainen Sparrow Me the Drama. :D Mutta hei, mulla ei oo yhtään käyttökelpoista vaaleanpunaista lakkaa, joten toki piti tilanne korjata! Nyt ei kokoelmasta enää puutukaan kuin vaaleanvioletti Planks a Lot, joka saakin jäädä puuttumaan. Kyseinen sävy ei vain iske millään tasolla.

Mutta nythän mä alan harhautua sivuraiteille! Asiaan!


Olisin kovasti halunnut tehdä sugar spun -tekniikalla kynnet taas, muttei mulla sit tiistaina todellakaan ollut aikaa alkaa niitä väsätä. Päädyinkin tekemään tällaiset "köyhän miehen" sugar spunnit, eli levitin lakkaa paperille, kastoin viuhkanmallisen kynsitaidesiveltimen siihen ja sudin siitä sitten kynsille. Aika kivat tuli!
Tuo tummempi lakka on viime viikolla kotiutunut Gina Tricotin Army Green ja sen päällä Tiia Vanhatapion Mercury. Mercurystä ei jäänyt niin selkeitä siveltimenvetoja kuin Army Greenistä, mutta tavallaan tykkään tuosta epämääräisestä kimalteesta, jonka se jätti. Aavemaista sumua kynsillä. :)Olin tosiaan perjantaina pitkästä aikaa töissä kauppakeskuksessa, jossa on myös Gina Tricot ja pakkohan se oli ruokatunnilla poiketa katsastamaan kynsilakkatilanne. Tää Army Green oli alessa ja maksoi yhden euron. Kotiutin myös neljä muuta lakkaa, mutta niistä lisää sitten tammikuun ostospostauksessa!Onnistuin selviytymään vuorokaudesta laivalla ostamatta ainuttakaan kynsilakkaa! Olin jokseenkin pettynyt, kun alennusmyynnin anti oli aika olematon. Vuosi sitten olin myös äidin kanssa risteilyllä ja silloin oli paljon enemmän kaikkea kivaa alennuksessa. Upeita kenkiä muutamalla kympillä ja valtavasti vaatteita isoilla alennuksilla. Nyt siel oli muutama Essien Bobbing for Baubles kuudella eurolla (en ostanut) ja joitain tosi valittuja tuotteita nimellisillä alennuksilla. No, äiti löysi sentään itselleen kivan topin -40% alennuksella.
 No mut löysin mä sentään OPIn kynsinauhaöljyn sopuhintaan! Normaalisti olis maksanu n.13€, nyt maksoi n.8€, eli sellaset 5€ oli hinnasta pois. :)


Löysin myös aivan ihanat (normaalihintaiset) korvikset, jotka välttämättä piti saada. No ei ne kyllä ollu hinnalla pilattu, nimittäin maksoivat 12€! Äiti halus välttämättä ostaa ne mulle, sillä hän koki olevansa mulle velkaa kun olin maksanut risteilyn ja ruoat. :)
 Kaiken kaikkiaan oli kyllä kiva reissu, eiköhän me kohta lähdetä uudestaan taas! :)


Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
OPI - Stranger Tides
Gina Tricot - Army Green
Tiia Vanhatapio - Mercury
Beauty UK - Matte Top Coat

4 kommenttia:

 1. Kauniit kynnet! Ja ihanat nuo korvikset...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään itse kans noista korvauksista tosi paljon. :) ja kynsistä kans!

   Poista
 2. Oi kun nätit kynnet! Kiva tuollainen risteilyperinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Nena! Mä tykästyin kans kovasti näihin. :)
   Joo kunnon äiti-tytär -laatuaikaa aina välillä. :)

   Poista