sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Tammikuun ostokset

Taas on kuukausi vierähtänyt ja nyt on tammikuun ostospostauksen aika! Jee! :)


Eräänä tylsänä lauantaina huomasin, että Mi Nailsiin oli saapunut OPIn Avojuice -käsirasvaa Cran & Berryn tuoksuisena, joten sehän oli pakko käydä kotiuttamassa heti! Minulla on tästä jo sellainen minipullo ja olen niin tykästynyt siihen, että piti ehdottomasti hankkia myös isompi pullo. :)
 Aikani sitten liikkeessä pyörittyäni ja Mirvan kanssa juteltuani osui silmiini myöskin Dance Legendin ihana vaaleanpunainen hiekkalakka, Sand! Which?, joka päätyi myös kokoelmiini. :) olenkin jo hyvän aikaa metsästänyt täydellistä vaaleanpunaista hiekkalakkaa, sen verran jäi se Lumenen Roosa Nauha -lakka kaivelemaan. :D


Llarowelta tilasin alennusmyyntihulinoista jonkinlaiseen kulttimaineeseen kohonneen The Mighty Red Baronin sekä Dance Legendin Icy Time -kokoelman 993 -lakan. Jos joku tietää tälle lakalle ihan nimenkin, niin kertokoon ihmeessä! Ehkä eniten olen kuitenkin innoissani toisesta Dance Legend -hankinnastani, nimittäin Top Sandistä, joka siis on päällyslakka, joka tekee kynnelle hiekkalakkaefektin. Jännää!


Gina Tricotissakin pääsin käymään pitkästä aikaa ja ostinkin sieltä viisi lakkaa. Ostosreissun jälkeen menin käymään äidin luona ja hän ihastui Ginan Snow'hun niin kovasti, että jätin sen hänelle. :D onhan mulla piCture pOlishin Storm, joka on aika pitkälti sama asia kuin tuo Snow.
 Ginassahan siis yksi lakka maksaa yleensä 3,95€ ja kolme lakkaa saa hintaan 9,95€. Mun kolmen kopla koostui juurikin siitä Snowsta, sekä ruusukullanvärisestä Rose Glitteristä (vas. reuna) ja tumman harmaasta Punkista (toinen oikealta). Alennuskorista bongasin vielä Berry Glitterin (toinen vasemmalta) hintaan 1,50€ ja Army Greenin (oikea reuna) vain eurolla! Army Green on jo päässyt kynsillekin. :)


Ihastuin jälleen OPIn Pirates of the Caribbean -kokoelmaan ja sitä tulikin kartutettua kolmella lakalla. Skull  & Glossbonesin (vas. reuna) ja Sparrow Me the Draman (oikea reuna) tilasin Kauneudenkaupasta (+ meikkisieniä, jotta tilauksen kokonaissumma ylitti 30€ ja sain ilmaiset postit! ;D) ja keskellä nököttävän Steady as She Rosen bongasin Kynsikoristekirppikseltä. Nämä on aivan ihania ja jotenkin niin keväisiä! Alkaa itselläkin olla jo selvästi kevättä rinnassa. :)

4 kommenttia: