tiistai 3. helmikuuta 2015

Water spotted -harjoituksia

Hei täältä sairasvuoteen pohjalta!
 Viime yönä iski ensin hillitön, noin tunnin kestänyt yskäkohtaus ja sen jälkeen alkoi vatsaa koskea siinä määrin, että yöunet jäi varsin lyhykäisiksi. Aamulla sitten soittoa työterveyteen ja sainkin aina nopeasti ajan. Sairaanhoitaja sitten määräsi kolme päivää saikkua ja kertoi, että flunssaa ja vatsaflunssaa onkin nyt todella paljon liikkeellä. Yay.
 Viimeiset kolme tuntia olenkin siis maannut sohvalla ja nyt sain kerättyä sen verran voimia, että siirryin istumaan tähän tietokoneen ääreen! Elikkäs asiaan!

Sigin blogiin ilmestyi viime viikolla postaus niin törkeän hienoista water spotted -kynsistä, että mun oli ihan pakko taas kokeilla tätä laiminlyömääni tekniikkaa. Väreiksi valitsin vastikään hankkimani OPIn Sparrow Me the Draman, jouluksi kotiutuneen China Glazen Out Like a Lightin sekä tutun ja turvallisen Zoyan Trixien.


Muihin kynsiin paitsi nimettömään lakkasin pohjalle Sparrowta, nimettömiin sitten Out Like A Lightia ja koristelut tein sitten niillä väreillä, joita en kyseisiin kynsiin ollut käyttänyt.
 Eipä noista nyt ihan niin hienoja tullut kuin Sigillä, mutta olen suht tyytyväinen. Varsinkin tuo musta täplitys keskisormessa ja hopeinen täplitys nimettömässä onnistuivat kivasti. Harmi, että niille päälle tulleet lakat sitten räjähtivätkin täysin..
 Tein myös äärimmäisen tyhmän virheen olemalla suojaamatta sormiani teipillä! "En mä nyt jaksa kaikkia sormia teipata, kyllä ne muutamat lakkariekaleet ihan näppärästi saa pois!" Hahahaha, joo niin varmaan. Lakkaa oli suunnilleen ranteisiin saakka ja varmaan puoli tuntia itku kurkussa koitin sitä sormilta putsata kylppärissä. Yhdessä vaiheessa mietin jo, että jos vain pyyhkisi kynsiä myöten lakat pois, mutta oli nämä kuitenkin sen verran työläät tehdä, etten millään halunnut niitä heti poistaa. Ovatkin kynsillä yhä.
 Hankalin poistaa oli tuo helvatan Trixie (tuttu ja turvallinen, joopa joo!), jonka pienet shimmerhitulat (onko tuo edes sana?) tunkeutuivat jokaikiseen poimuun ja ihohuokoseen ja jumittui sinne. Nää kuvat onkin otettu vasta maanantaina sen jälkeen kun olin, ensimmäistä kertaa yli vuoteen, tiskannut tiskit ilman kumihanskoja. Se oli ainut keino saada sormet puhtaiksi! :'D
 Jatkossa siis ehdottomasti teippiä tai peel offia tai mitä hyvänsä sormien suojaksi!Homma oli tosiaan varsin työlästä lähinnä siksi, että kuvion tekemiseen käyttämäni desinfiointiaine muutti veden koostumusta niin, että yhden tai kahden kynnen jälkeen kynsilakka ei enää levinnyt veden pinnalla eikä myöskään reagoinut suihkeeseen millään tavalla. Eli siinä sai sitten ravata keittiön ja olohuoneen väliä jatkuvasti. Hyötyliikuntaa. :D

 Vähän jäi näissä kynsissä vaivaamaan tuo Out Like a Light. Se kun näyttää aivan mustalta vaikka se on tumman harmaa. Olisi pitänyt valita jokin vaaleampi harmaa (koska vaaleanpunaisen ja harmaan yhdistelmä nyt vain toimii hillittömän hyvin!), kuten vaikkapa Zoyan Dove.

Ja vaikka nämä kynnet nyt menikin vähän penkin alle niin periksi ei anneta! Kyllä mä tämän tekniikan tulen vielä oppimaan! :D


Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
OPI - Sparrow Me the Drama
China Glaze - Out Like a Light
Zoya - Trixie
A England - The Shield

6 kommenttia: