lauantai 14. helmikuuta 2015

Ihanaa ystävänpäivää!

Oikein hyvää ystävänpäivää, rakkaat lukijat!
Tein ystävänpäivän kunniaksi hyvinkin vaaleanpunaisen skittletten ja sain samalla korkattua pari testaamatonta lakkaakin!
 Pääosaa näyttelee jälleen OPIn Sparrow Me The Drama ja tällä kertaa kyseinen lakka sai kavereikseen Dance Legendin Sand! Wich? -tekstuurin ja Delush Polishin Je Ne Sais Quoi -glitterin.


Mulla on ollut noiden Delush Polishien ja muidenkin glitterjellyjen kanssa ongelmana se, että varsinkin isoot glitterit valuu pullon pohjalle eikä niitä saa sieltä lakkaukseen mukaan sitten millään. No, tällä kertaa virittelin lakkapullon ylösalaisin jo monta päivää sitten ja suunnilleen kerran päivässä vielä ravistelin pulloa reippaasti. Nyt tuli glittereitä oikein mukavasti! :D
 Kaiken varalta laitoin Je Ne Sais Quoin alle kerroksen We Care Iconin True Whitea, mutta ei sitä välttämättä olisi kyllä tarvinnut. Kynsillä kaksi kerrosta JNSQ:ta ja sen päälle laitoin kaksi kerrosta päällyslakkaa, sillä halusin todella tasaisen lopputuloksen.
 Tässä vaiheessa voinkin ylistää käyttämääni päällyslakkaa, A Englandin The Shieldiä! Vaikkei se virallisesti mikään pikakuivattaja olekaan niin se kuivuu kyllä todella nopeasti ja on ihanan kiiltävä! Täysin huoletta voi illalla lakata kynnet ja mennä nukkumaan, ei ole pelkoa lakanaprintistä kynsillä aamulla. :) nämäkin kuvat on otettu vasta tänään aamulla. :)Myös Dance Legendin Sand! Wich? -tekstuuri oli oikein positiivinen kokemus. Peitti nätisti kahdella kerroksella ja on todella herkullisen värinen. :) ja on muuten yllättävänkin karhea!
 Innostuin nyt tosiaan tuosta Sparrowsta taas, vaikka se hiljattain kynsillä jo olikin. Onko teistä tylsää kun samat lakat näkyy tiuhaan tahtiin täällä?

Näillä kynsillä kuittaan myös ensimmäisen haasteen kevään Ablecs15 -haasteesta suoritetuksi. Varmaankin kaikki ovat tästä jo tietoisiakin, mutta mainitsenpa nyt, että viime syksyinen Finnishable nail art challenge -kynsihaaste sai jatkoa ja jälleen olis tiedossa lakkaushaasteita 16:lle viikolle.
 Tällä kertaa en ajatellut suorittaa kaikkia haasteita yhtä tunnollisesti kuin syksyllä, mutta jos vaikka yhden haasteen per viikko ainakin toteuttaisi. :)
 Sivupalkista muuten löytyy #ablecaw14 -tunnisteella kaikki viime syksyn haastekynnet ja nyt sinne ilmestyy myös #ablecs15 -tunniste, jolla tulette helposti löytämään keväiset haastekynteni! :)


Minkälaisia fiiliksiä kevään haasteet herättää? Onko moni lukija mukana? :)


Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
OPI - Sparrow Me the Drama
Dance Legend - Sand! Wich?
We Care Icon - True White
Delush Polish - Je Ne Sais Quoi
A England - The Shield

8 kommenttia: