sunnuntai 22. helmikuuta 2015

The Asylum for Wayward Victorian Girls

Terveiset taas täältä sairaspediltä! Tällä kertaa napsahti keuhkoputkentulehdus, viikko saikkua ja kymmenen päivän antibioottikuuri. Antibiootteja oon nyt perjantaista asti syönyt ja olo alkaa kyllä pikkuhiljaa kohentua, mitä nyt aamuisin ensimmäinen tunti hereilläolosta menee yskiessä röörejä auki yön jäljiltä.

Ruhtinaallisen saikun myötä päätin myös vihdoin tarttua kirjaan, joka on odottanut lukemista kirjahyllyssä luvattoman kauan. Kyseessä on siis Emilie Autumnin osittain fiktiivinen, osittain omiin kokemuksiin perustuva The Asylum for Wayward Victorian Girls.
 Tykkään yleensä lukea sängyssä juuri ennen kuin alan nukkua, mutta tämä kirja on niin massiivinen, ettei se sovellu kyseiseen touhuun ollenkaan. Tätä kirjaa varten pitää käpertyä sohvannurkkaan teekupin kanssa ja mikä olisikaan tällä hetkellä mukavampaa!
 Emilie Autumn on siis yhdysvaltalainen muusikko, laulaja, runoilija ja ties mitä. Omassamusiikissaan hän yhdistelee paljon erilaisia musiikkityylejä raskaasta metallista keveämpään poppiin ja onpa hän julkaissut myös tuplalevyn, jossa kuullaan vain hänen viulunsoittoaan.
 Emilie Autumnin tyyli yhdistelee goottia, steampunkia ja ihan rehellistä punkiakin toisinaan ja olen aina pitänyt häntä äärettömän inspiroivana hahmona.


Myöskin jo itse kirjan kansi on mielestäni hillittömän inspiroiva ja päätinkin tehdä itselleni kynnet sen innoittamana!
Siispä kaivelemaan ruskeita ja harmaita kynsilakkoja! Kynsille pääsivät Oriflamen Taupe, OPIn How Great is Your Dane?, OPIn Skull & Glossbones, Tiia Vanhatapion Fool's Gold sekä China Glazen Winter Berry.


Aloitin lakkaamalla kynnet Taupella (ja nimettömät Skull & Glossbonesilla), minkä jälkeen tuputtelin kynsien nyrkkiin How Great is Your Dane?a. Nimettömiin sotkin ensin kevysti Taupea, sitten maalasin käsin raitoja Danella, sydämet tein Winter Berryllä. Leimaukset omat MoYou Londonin Gothic Collectionin laatasta 07 ja ne ovat myöskin tehty Danella. Etusormeen ja peukaloon tein leimat ensin Fool's Goldilla ja sen jälkeen siihen päälle Danella.
 Ai että mä tykkään siitä miltä tuo How Great is Your Dane? näyttää tuon Taupen päällä! ♥


Tavallaan nämä kynnet oli tosi helppo ideoida, sillä Emilie Autumniin assosioituu niin vahvasti nämä tietyt asiat. Rotat, raidat, kellot, ratakset, pitsi, sydämet, tee..

,
Kaikenkaikkiaan olen näihin kynsiin tosi tyytyväinen ja nämä olivat myöskin mun miittikynnet!
 Jep, eilen oli Turun ja lähialueen kynsiharrastajien miitti, mutta siitä lisää tässä lähiaikoina! ;)

Tässä vielä pieni näyte Emilieltä:Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
Oriflame - Taupe
OPI - Skull & Glossbones
OPI - How Great is Your Dane?
Tiia Vanhatapio - Fool's Gold
China Glaze - Winter Berry
A England - The Shield


2 kommenttia: