sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Paras ilta ikinä!

Pahoittelen jo etukäteen, että tämä postaus sisältää hyvin vähän juttua kynsistä ja hyvin paljon juttua eilisestä keikasta! :)

Eilen oli tosiaan Helsingissä Nosturissa Arcturuksen keikka muutaman vuoden tauon jälkeen. Kyseinen bändi on yksi ehdottomia suosikkeja sekä minulle että puolisolleni, joten iltasella starttasi myöskin meidän pikkuinen Skoda kohti Helsinkiä.

Mietin todella pitkään, minkälaiset kynnet keikalle laittaisin. Arcturuksen lavashow ja -pukeutuminen on mielestäni hyvin steampunk -henkistä ja mietin, että jos itsekin laittaisi steampunk -releet päälle ja lakkaisi kynnet Delush Polishin ruskeasävyisellä Master of Disquisella, onhan Arcturuksella jopa sen niminen kappalekin.
 Kuitenkin biisien aiheet liikkuvat enemmän avaruusteemassa ja Arcturuskin tarkoittaa Karhunvartijaa, tähtitaivaamme toiseksi kirkkainta tähteä.

Lopulta päädyin pukeutumaan turvallisesti mustaan ja tummanharmaaseen ja kynsille pääsi osuvasti piCture pOlishin Heavy Metal. :)


Nyt jo ahdistaa tämän lakan poistaminen, sille se on pelkästään tuollaista pienenpientä glitteriä. :D kaksi kerrosta riitti peittämään ja onhan tämä törkeän upea lakka! Niin kimalteleva.. <3


En nyt keksi muuta kynsiaiheista tähän, joten hehkutan eilistä loppupostauksen!

Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
piCture pOlish - Heavy Metal
A England - The Shield

 Aluksi vähän triviaa, eli Arcturus on norjalainen metallibändi, joka aloitti black metallilla mutta viimeisimmät levyt ovat olleet aikamoista avant gardea. :) bändi perustettiin vuonna 1987 (samana vuonna kuin minä synnyin!) ja vuonna 2007 bändi lopetti toimintansa. Onneksi vuonna 2011 Arcturus teki comebackin ja on sen jälkeen esiintynyt Suomessakin kolmesti. Lienee tarpeetonta sanoa, että olen ollut kaikilla kolmella keikalla? Olen tutustunut Arcturuksen laulajaan, ICS Vortexiin, sosiaalisen median kautta jokunen vuosi sitten ja hän lupasikin järjestää minulle photopassin tuonne keikalle, koska on tykännyt mun aikaisemmistakin kuvista. Noh, lipunmyyjä iski sitten kuitenkin ilmat pihalle ja ilmoitti ovella, ettei mun nimi ole listassa. Noh, tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun näin käy, siispä näytin hänelle sähköpostin, jossa sovin asiasta Vortexin kanssa. Ei auttanut! Siinä vaiheessa alkoi vähän puskea kylmä hiki päälle! Tää ovella ollut järjestyksenvalvoja/lipunmyyjä sitten vain ilmoitti, että mun pitää nyt jollekkin soittaa ja hoitaa asia kuntoon. Kiva juttu, kun eihän mulla kenenkään puhelinnumero ollut! Laitoin kiireesti Vortexille sähköpostin otsikolla "HELP!" ja kirjoitin, että ei mua oo listassa eikä mua päästetä sisään. Sitten vain piti toivoa, että se lukisi sähköpostinsa. :D no, keikka ei vielä siinä vaiheessa ollut loppuunmyyty, joten lohduttauduin sillä, että voin ainakin sitten ostaa itselleni lipun. Tosin siinä tapauksessa en olisi saanut ottaa kuvia, buu!
 Yhtäkkiä se järkkärisetä sitten kysyi, että olinko mä ihan Arcturuksen puolesta tulossa, sanoi jotain korvanappiinsa ja sitten homma olikin ok, pääsin sisään ja sain photopassin, jee! Olin sitten tietysti innoissani, että Vortex oli nähnyt mun meilin ja pistänyt jonkun hoitamaan asian. No, vietiin sitten takit narikkaan ja mentiin katselemaan paitaständille paitoja (oli muuten kiva, kun ständin myyjät eivät oikein osanneet edes englantia. Paidat oli aseteltu esille niin epämääräisesti, ettei niistä hahmottanut, mitkä oli naisille ja mitkä miehille. Sitten koitin kysellä siltä myyjältä "Which prints do you have in girlie shirts?" "L" "No, I meant prints!" "...We have L" "No, the picture!" "Oh... This!" :D )
 Paitaostosten jälkeen sitten siirryttiin salin puolelle ja kaivoin puhelimen laukusta jotta voisin laittaa Vortexille viestin, että homma ok. Siltä olikin just tullut viesti, että hän on matkalla aulaan pelastamaan mut! Kauheella kiireellä rynnittiin sit takaisin sinne, muttei herraa näkynyt missään! Ajattelin sitten, että hän oli ehtinyt jo käydä siellä, mutta hän kävelikin meitä vastaan kun oltiin menossa takaisin saliin! Pahoitteli kovasti, että oli unohtanut meidät ja antoi meille backstage -passit! Vähän tuli mielessä kirottua, sillä meillä ei ollut mitään juttua mistään bäkkäripasseista saati siitä, että tuo rakas aviomieskin olisi päässyt ilman lippua sisään. :D
 Itse keikka oli aivan loistava ja sain kuvata sen kokonaisuudessaan. :) bändi oli hyvässä vireessä ja hyvällä tuulella ja bändiin liittynyt viulisti sopi kuin nyrkki silmään!
 Keikan jälkeen sitten kavuttiin sydän pamppaillen bäkkärille, jossa oli tietysti täysi kaaos päällä. Aluksi oli tosi kiusallista, sillä jengiä sinkoili sinne sun tänne ja tuntui, että me oltiin vain tiellä. Onneksi Vortex huomasi meidät hetken päästä ja päästiin istumaan sohvalle hänen kanssaan. Miehelläni on tänään sunnuntaina syntymäpäivä, joten bändi onnitteli häntä ja Vortex tarjosi kaljaa, viskiä ja pizzaa ja nauroi mulle, kun sanoin olevani tyytyväinen vesipulloon. :D Mutta ihan hillittömän mukava ja hauska tyyppi!
 Lopulta bändi alkoi tehdä lähtöä jatkobileisiin Bar Bäkkäriin ja me karattiin siinä vaiheessa sitten kotiin. Pari tuntia meni siinä kivasti Vortexin jutuille naureskellessa ja mies oli kyllä selvästi häkeltynyt kohtaamisesta bändin kanssa. Eipä osannut odottaa. :') en sen puolin kyllä minäkään! :D

 Siinä määrin tämä reissu oli myös luontoretki, että Helsinkiin ajettaessa vähän ennen Kehä I:stä sujahti kettu tien yli ja yöllä taas pikkuinen rusakko hyppeli tiellä meidän edellä just kun oltiin pääsemässä kotipihaan. Mun piti oikein pysäyttää auto tuohon tielle kun se reppana lähti tosiaan juoksemaan mun edellä tietä pitkin. :D

2 kommenttia:

  1. Varmaan helpoin tapa poistaa folion avulla tuokin lakka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kyllä jonkinlainen liotusepisodi täytyy tehdä. :)

      Poista