sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Arvostelussa Born Pretty Storen decalit, 3/3

Viimeinen BPS -arvostelu uunista ulos! :)

Viimeisimpänä (ja valitettavasti myös vähäisimpänä) arvosteluun kolahtaa siirtokuva-arkki QJ-198, josta voi oman mielen mukaan leikellä palasia kynsille.


Arkista oli aika hankalaa leikata kynnelle soveltuvaa palasta ja myös tuo tyyppimerkintä tuossa keskellä arkkia on vähän tyhmä ratkaisu. Lisäksi itse siirtokuva oli todella ohut, joten sitä pystyy käyttämään vain valkoisen lakan päällä.


Minäkin erehdyin ensin tekemään sen virheen, että lakkasin kaikki kynnet OPIn Incognito in Sausalitolla (no joo, onhan se tosi tumma lakka), niin eihän se siirtokuva erottunut mihinkään siitä päältä. Siispä lakat pois keskisormesta ja nimettömästä ja valkoinen lakka tilalle. Valkoisen lakan päällä siirtokuvat pääsivätkin oikeuksiinsa ja ovathan ne ihan näyttävän näköisiä. En tiedä, mitä tuolle nimettömän kärjelle tapahtui, jotenkin tuo decali vain hävisi siitä kun levitin päällyslakkaa. 
 Suosittelen, että käytätte sen kaksi ja puoli dollaria johonkin muuhun tuotteeseen Born Pretty Storessa. :D ja kun niin teette, muistakaa käyttää kassalla koodia TAMK31, niin saatte 10% alennusta ja BPS sponsoroi tänne blogiin arvonnan kun koodia on käytetty kymmenen kertaa! BPS:ssa on ilmaiset postikulut ja viimeaikoina tilaukset ovat kuulemma tulleet varsin nopeasti perille. :) 
Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
OPI - Incognito in Sausalito
We Care Icon - True White
OPI - I Snow You Love Me
Lumos - High Speed Top Coat

4 kommenttia:

  1. Kivan näköinen tuo siirto kuva. En kyllä tiedä uskaltaisinko itse koittaa koko kynnen siirtokuvaa. Jäi niin kovat traumat kun koitin joskus koko kynnen tarroja :D

    VastaaPoista
  2. Kauniit kynnet! :) Mulla oli kanssa BPS:n decaleita ja nekin oli harmittavan ohuita.

    VastaaPoista
  3. Harmi, ettei toiminut niin kuin piti :/ Lopputulos näyttää kyllä siitä huolimatta hienolta :)

    VastaaPoista