perjantai 19. kesäkuuta 2015

Tutoriaali: Vinyylit

Minulta pyydettiin jo varmaan viime vuoden puolella tutoriaalia vinyyleihin. Minulla ei siihen aikaan ollut yhtään kokemusta vinyyleistä (eikä minulla silloin edes ollut vinyyleitä), niin asia jotenkin jäi. Sori! :/
 Mutta nyt, viimeinkin, odotus palkitaan!


Lähdetään liikkeelle tarvikkeista! Vinyylikikkailuihin tarvitaan ensinnäkin hyvä alus- ja päällyslakka. Päällyslakan täytyy olla sellainen, joka ei levitä lakkoja, eli esim. Glisten & Glow:n HK Girl, China Glazen Fast Forward Top Coat tai Beauty UK:n Matte Top Coat -mattalakka. Nämä havainnot perustuvat omiin kokemuksiin ja varmasti löytyy muitakin hyviä päällyslakkoja.
 Alus- ja päällyslakan lisäksi tarvitaan vähintään kaksi eriväristä värilakkaa. Lakkojen ei ole pakko olla cremejä tai shimmereitä, vaan myös esim. tekstuurit ja glitterlakat sopivat mainiosti tähän, kunhan lakat erottuvat toisistaan!
 Lopuksi sitten tarvitaan tietysti niitä vinyylejä sekä pinsetit ja jonkinlainen alusta, johon ne kynsilakan sotkemat vinyylit saa näppärästi laitettua käytön jälkeen.Aluksi lakataan kynsille aluslakka sekä pohjalakka. Annetaan kuivua todella hyvin! 


Sitten kiinnitetään kynsille vinyylit joko pinseteillä tai sormin. Käytin Mi Nailsiltä saamiani Mi Vinylsejä tässä. Samassa arkissa oli kahta erilevyistä chevron -kuviota. Varmista, että vinyylit kiinnittyvät kunnolla aivan kynnen reunoille asti!


Lakkaa kynnet toisella lakalla. Tee yksi kynsi kerrallaan, eli irrota vinyylit varovasti pinseteillä heti, kun olet levittänyt päällimmäisen lakkakerroksen ja siirry vasta sitten lakkaamaan seuraavaa kynttä. Lakka ei saa kuivahtaa vinyylien päälle, sillä silloin reunoista tulee epätasaiset.
 Puhdista mahdolliset sotkut siveltimellä ja kynsilakanpoistoaineella ja levitä päälle vielä päällyslakka. Valmista!

Oikein ihanaa juhannusta kaikille!


Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
OPI - Don't Talk Bach to Me
China Glaze - Out Like a Light
Glisten & Glow - HK Girl2 kommenttia:

  1. Nätit! Itse en ole vieläkään saanut aikaiseksi hankkia vinyylejä.. Ehkä joku kaunis päivä :)

    VastaaPoista