lauantai 20. kesäkuuta 2015

Juhannuskynnet

Sain Inkki Pinkiltä testiin valkoisia helmenpuolikkaita ja Mi Nailsilta strassikynän ja päätin yhdistää nämä kaksi tuotetta juhannuskynsiin!
 En ole aiemmin helmenpuolikkaita kynsille laittanutkaan, joten piti käydä vähän lunttaamassa Nena Sofian blogista vinkkejä asetteluun. Mi Nailsista ostetut pitsidecalit viimeistelivät kokonaisuuden.


Facebookin Lakkaushaaste -ryhmässäkin oli sopivasti tämän viikon haasteena tyttömäiset kynnet! Mikäs sen tyttömäisempää kuin helmet ja pitsi? :)
 Ongelmitta ei tietenkään selvitty, vaan tuo helmikynsi piti tehdä kerran uusiksi. Kaikki meni hyvin siihen asti, kunnes päätin laittaa päällyslakkaa! Iso virhe! Se oli sen verran paksuuntunut, että se teki helmistä yhden ison klöntin ja kun yritin varovasti putsailla suurimpia lakkakasoja pois kynsilakanpoistoaineeseen dipatulla siveltimellä niin helmien pinta tietysti kärsi. Nyt en uskaltanut laittaa enää päällyslakkaa tuohon nimettömään ollenkaan. Helmet pysyy sen aikaa kuin pysyy. ;)



Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
OPI - Mermaid's Tears
Lumos - High Speed Top Coat

4 kommenttia:

 1. Kauniit kynnet! :) mulla on käynyt ihan samalla tavalla helmien kanssa ja jätin sitten seuraavalla kerralla päällyslakan pois helmien kohdalta ja voin sanoa että mulla ne pysyy kuin tauti jopa ilman päällyslakkaa! Luulen, että syynä on tuo helmien pyöreys. Kun ei ole kulmia niin ne ei oikein tartu mihinkään niin, että irtoaisivat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi!
   Mulla on vieläkin kaikki helmet tallella ja olen ihan ihmeissäni! Olin varma, että ne varisee pois muutamassa tunnissa. Noh, illemmalla vaihdan lakkaukset niin sitten viimeistään saavat kyytiä. :)

   Poista
 2. Niin kaunis lakkaus! Ei voi ku ihastella. <3

  VastaaPoista