tiistai 9. kesäkuuta 2015

Vihreä viikko: Misty Day

Mulla on suunnitelmissa niin paljon lakkauksia, joissa osallisena on vihreä väri, joten päätin tunkea suurimman osan niistä samalle viikolle! Eli nyt starttaa Vihreä viikko! *fanfaareja hurraa -huutoja tähän*

Vihreän viikon korkkaa Delush Polishin Scream Supreme -kokoelman hurmaava Misty Day, joka on saanut inspiraationsa American Horror Storyn kolmoskaudesta (jota kovasti odottelen Suomen televisioon!). Tykkään vihreästä, tykkään ympyräglitteristä ja tykkään vaaleanpunaisesta, kunhan se ei ole liian hallitseva, joten rakastan tätä lakkaa! Alle laitoin kuitenkin kerroksen Yves Rocherin Rayon Vert -lakkaa tuomaan peittävyyttä, misty Daytä on siinä päällä kaksi kerrosta.
Pidin pulloa ylösalaisin useamman päivän ajan ja glittereitä tuli sutiin melkein liikaakin!
Delush Polishin pullot uudistuivat jokin aika sitten ja tämä pullo on jo uutta tuotantoa. :) nykyään Delush Polish -logo on maalattu suoraan pulloon kun aiemmin se oli tarrana. Onhan tää aika hieno nyt! Mikään muu ei pullossa ole muuttunut. :)
 Tämä viikko pitäisi vielä kärvistellä töissä ja sitten alkaakin kesäloma, osa 1! Luvassa kaksi viikkoa tukka putkella liihottamista! :DKäytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
Yves Rocher - Rayon Vert
Delush Polish - Misty Day
China Glaze - Fast Forward Top Coat


4 kommenttia:

  1. Oi, komea lakka! Mäkin just tilasin vähän aikaa sitten Delush Polishilta pari ihanuutta! Vihreä viikko on mahtava idea, jään seurailemaan! :)

    VastaaPoista