perjantai 26. kesäkuuta 2015

Kynnet käsityöläismessuille

Turun jokirannassa riittää kuhinaa loppuviikon ajan! Tuomiokirkon puolella vietetään keskiaikaisia markkinoita ja Turku biennaalia, tois puol jokke taas on käsityöläismarkkinat, joissa minäkin häärin. Auttelen siis ystävääni metalliartesaani Jaakko Rajalaa hänen kojullaan. Jaakolla on matkassa ahjo ja muita tarvikkeita, joten hän takoo näytösluontoisesti esineitä myös paikanpäällä ja minä huolehdin myyntikojusta. Ollaan oltu siellä nyt torstaista lähtien ja on ollut kyllä todella hauskaa! :) ihmiset pysähtyvät katselemaan, varsinkin kun Jaakko on työn touhussa, tulevat kyselemään ja kehumaan tuotteita. Ja onhan tietysti tavaraakin myyty ihan mukavasti (onneksi meidän kojulla käy myös pankkikortti)!
 Markkinoille piti tietysti tehdä markkinoille sopivat kynnet, joten lakkasin kynnet aluksi piCture pOlishin Beigellä ja leimasin päälle latinankielistä tekstiä MoYou Londonin Gothic Collectionin laatasta 04 Konadin Wine Redillä. Päälle vielä OPIn Pure, niin hyvältä näyttää!


...Tosin tuo Pure ehkä peitti vähän liikaa tuota tekstiä, mutta en anna sen nyt häiritä. :D

Tulkaahan moikkaamaan mua markkinoille, ollaan ihan siinä vanhan pääkirjaston kupeessa, ja tietysti ostelemaan Jaakon mahtavia ja taatusti ainuslaatuisia aikaansaannoksia! :) ollaan tänään ja huomenna paikalla klo 10-18!


Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
piCture pOlish - Beige
Konad - Wine Red
OPI - Pure
Glisten & Glow - HK Girl

1 kommentti: