lauantai 6. kesäkuuta 2015

Toukokuun shoppailut

Ihanaa viikonloppua kaikille lukijoilleni!
 Sain eilen viimeiset toukokuun aikana tekemäni hankinnat kotiin, joten on toukokuun ostospostauksen aika!



Heti alkukuusta tilasin Norway Nailsista  Miss Ashleigh'n ihastuttavan valkopohjaisen glitterlakan, Betty Confettin, koska olen heikkona valkopohjaisiin glittereihin. Ale -puolelta löytyi Appeal4:n Cream Hazel, jonka näkisin olevan aikalailla dupe piCture pOlishin Nougatille, mutta tämä maksoi vain kolmasosan PP:n hinnasta. :) lisäksi tietysti oli pakko tilata Glisten & Glow'n HK Girl, kun sitä on niin paljon hehkutettu. Lakka haisee aivan hirveältä, mutta toimii toki moitteetta. :)
 Olen kahdesti tilannut Norway Nailsista lakkoja ja aina saan yllättyä positiivisesti! Tilaus toimitetaan kauniissa lahjapaketissa (nauhoineen päivineen!) ja jokainen lakka on kääritty yksitellen kuplamuoviin ja laitettu myös Minigrip -pussiin, jotta mahdollisesti kuljetuksessa rikkoutuva lakka ei sotke koko laatikon sisältöä! Lisäksi mukana on aina tullut jotain pientä kivaa! Ensimmäisen tilauksen mukana tuli pari pussia luomuteetä ja toisessa tilauksessa mukana oli suklaata! Ihanaa!



Myöskin MoYou Londonilta tilasin jälleen kasan leimauslaattoja. :)
Artist -kokoelmasta laatat 19 ja 23, joista molemmat ovat olleet jo käytössäkin, sekä Literature -kokoelmasta laatat 04, 06, 07 ja 09.



Toukokuussa kävin tietysti äitiäkin moikkaamassa ja hänellä oli mulle vähän tuliaisia! :'D
Hän oli käynyt siskoni luona Seinäjoella ja lähtenyt tämän anopin kanssa myöskin Weljekset Keskiselle, josta hän toi minulle pullokaupalla Trindin kynsilakanpoistoainetta sekä muutaman kynsilakan, eli Sally Hansenin Black Outin ja Diamondsin, sekä Lumenen Kimallus hiekassa -lakan, josta en tosin tiedä, yrittääkö se olla hiekkalakka vai glitter vai mikä. Pohja on aavistuksen verran pinkki, muttei missään nimessä peittävä ja joukossa on myös "hiekkaa", joten pinta jää karheaksi. Glittereitä on kuitenkin niin harvassa, ettei tällä yksinään saa millään peittävää lopputulosta. Varsin hassu tapaus. :)
 Sain äidiltä myös Oriflame -juttuja, eli Diamonds & Pearls- ja Milk & Honey -käsivoiteet, lasiviilan (niitä ei koskaan ole liikaa!) ja pari pulloa uudistunutta Growth Boosteria. Tuo Growth Booster on ollut mun luottotuote, jota hinkkaan kynsille lähes aina lakkausta vaihtaessani, joten toivottavasti uusittu GB on yhtä hyvä. :)



Työskentelen tosiaan kauppakeskuksessa suurimman osan ajastani ja sopivasti syntymäpäivänäni kauppakeskuksen Glitter halusi hemmotella kauppakeskuksen työntekijöitä tarjoamalla 40% alen kaikista tuotteista ID-korttia vilauttamalla! Kävin siellä pyörimässä ja ostin kivat korvikset sekä Ruby Kissesin Silver Top Coatin, joka on ihana. :)
 Myös Seppälässä oli -20% kaikista normaalihintaisista tuotteista ja kävin tietysti pyörimässä kynsilakkahyllyn edustalla. Siellä oli myös "osta 3, maksa 2" -kampanja kosmetiikkatuotteista, mutten oikein löytynyt muuta mieluista, kuin harmaan Grey Ghost -kynsilakan. Olihan siellä paljon erilaisia kesäisiä lakkoja, mm. neon -lakkoja oli tosi paljon, mutta arvelin, etten niitä juurikaan käyttäisi. Siispä -20% Grey Ghostista vain. :)


Sokoksessa oli jokin aika sitten S-kortilla -15% normaalihintaisista tuotteista, joten kävin hakemassa Lumenen Sweetheartin itselleni. Näköjään olen unohtanut kuvata sen, sori!




Facebookin Kynsikoristekirppikseltä ostin piCture pOlishin Beigen, joka on myös aivan ihana! Mulla on nyt selkeästi jokin ruskea/nude kausi näiden kynsilakkojen kanssa. :D


Syntymäpäivieni alla alkoi erinäisistä nettikaupoista tupsahdella sähköpostiin alekuponkeja syntymäpäiväni kunniaksi. Myös jenkkiläinen alternative -vaatteisiin ja -asusteisiin keskittyvä Sourpuss Clothing muisti minua 15% alekoodilla. En edes muista, koska olen viimeksi sieltä tilannut mitään, joten päätin mennä katsomaan tarjontaa. Olihan siellä tosi hienoja vaatteitakin, mutta olin aivan myyty kun törmäsin näihin TokyoMilkin käsivoiteisiin! Siis voiko tyylikkäämpiä olla?! Voiteita oli kahdeksan erilaista ja mulle tuli aivan hillitön valinnan vaikeus. Yksi pakkaus kuitenkin maksoi yli 20 dollaria, joten en viitsinyt kaikkia ostaa. ;D
 Valitsemani voiteet olivat Arsenic (tuotekuvauksessa erikseen mainittu, ettei tuote sisällä oikeaa arsenikkia...Jenkit!), Bittersweet, La Vie La Mort, Crushed ja Excess.
 Ensimmäisenä korkkasin La Vie La Mortin, jonka tuoksuina houkuttelevat tuberoosa, jasmiini, kardemumma ja kiinanruusu. Tuoksu on voimakkaampi kuin mihin olen tottunut, mutta parfuumimainen tuoksu vain lisää ylellisyyden tunnetta. Voiteiden perustana on manteliöljy ja sheavoi, joten nämä ovat superkosteuttavia! Voide on paksua, mutta imeytyy suht nopeasti eikä jätä käsiin sellaista kalvoa, joka tekee käsistä niljakkaat ensimmäisessä pesussa. Levitin tätä käsiini noin kolme tuntia sitten ja käteni ovat yhä aivan ihanan pehmeät ja kosteutetut, vaikka olen pessytkin ne useaan otteeseen!
 Ja sitten tuo pakkaus! Ooooh! Jokainen tuubi on omassa pahvikehikossa ja pussukassa, jotka kaikki on tietysti koristeltu upeasti.
 Ainut miinus, jonka keksin, on se, että tuubin korkki on täysin tasainen ja näinollen tuubin foliosinetin rikkomiseen tarvitaan ulkopuolista apua. ;D

 Tilasin nämä voiteet viime viikon perjantaina (Sourpussilla oli muuten silloin vielä -20% yli 75$ ostoksista, joten sain nämä parempaan hintaan kuin synttärialella olisin saanut!) ja olinkin jo varautunut siihen, että saisin nämä vasta joskus kuun lopulla. Keskiviikkona menin kuitenkin uteliaisuuttani katsomaan, onko lähetys jo lähtenyt Amerikan mantereelta kohti Eurooppaa ja meinasin pudota tuolilta, kun huomasin tilauksen nököttävän ja Suomen tullissa! Tilaus oli käsitelty ja lähetetty perjantaina, se saapui Suomeen maanantaina ja päätyi tulliin. Keskiviikkona töiden jälkeen kotona odottikin tullausselvitystä vaativa kirje ja torstaiaamuna maksoin vielä tilauksesta alvit. Eilen sitten sain kotiin ilmoituksen maksikirjeestä ja illalla kävin hakemassa voiteet kotiin. Eli tilaus kuppasi suurimman osan toimitusajasta Suomen Postin hallussa. :D
 En ole varmaan ikinä saanut Jenkeistä tilausta näin nopeasti, huikeeta!

Nyt on ainakin käsivoiteita seuraavaksi vuodeksi! :D

2 kommenttia:

  1. Kivoja juttuja.Ootko testannu tuota glitterin lakkaa.Oon joskus hypistelly niitä muttei oo tullu ostettua et minkä laatusia ovat =)

    VastaaPoista
  2. Kiitti Eekku! :)
    En oo vielä testannut muuten kuin tikulle ja siinä ainakin vaikutti lupaavalta. Yhdellä kerroksella tuli ihan riittävästi glitteriä, eli aika tuhtia tavaraa ainakin on. :)

    VastaaPoista