sunnuntai 24. elokuuta 2014

Antiikkia, antiikkia!

Mun aivot ovat asettuneet jo syksy -asentoon, joten nyt himoitsen kynsille jatkuvasti kaikkia tummia ja murrettuja värejä!
  Mulla on varmaan puoli vuotta kierinyt lakkalaatikossa Color Clubin Antiquated, jonka tilasin Cesarsilta kromilakkanälkääni. Jotenkin se ei kuitenkaan ole inspiroinut minua ollenkaan enkä ole kertaakaan sitä vielä kynsille laittanut. Viimeaikoina mielessä on myös pyörinyt lakan laittaminen kirppikselle, jos sille löytyisi parempi koti. Kunnes eilen huomasin FB:n Kynsikoristelut -ryhmässä keskustelun, jossa listattiin hyviä leimauslakkoja mustan lakan kaveriksi. No eikös siellä sitten nimenomaan vilahtanut tuo Antiquated, jolloin mulla välähti!
  Ta-daa!Leima tehty Konadin laatalla M98 ja tuohon keskikohtaan laitoin pienen täplän China Glazen Glitter Goblinia. :)
 Näin vastaavanlaisen lakkauksen tuossa kesällä eräässä kynsiblogissa, mutten millään nyt löytänyt sitä enää. :/ siitä kuitenkin tämä idea. Tosin siinä oli leimattu valkoiselle pohjalle mustalla ja glitterinä taisi olla OPIn Polka.com tai ainakin vastaava. Eli värit on omasta päästä. ;)
 En mä nyt taidakaan ihan vielä luopua tuosta Color Clubista! :)


Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
A England - Camelot
Color Club - Antiquated
China Glaze - Glitter Goblin
OPI - Top Coat

6 kommenttia:

 1. Upeasti onnistuneet leimat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi!
   Leimailusta on tullut yllättävän helppoa kun onnistuin löytämään täydellisen stampperin! Sitä ennen ei leimaustouhuista tullutkaan kuin itku ja hammastenkiristys, sekä "pitäkää tunkkinne!" -fiilis! :D

   Poista