maanantai 18. elokuuta 2014

Elokuun marmorointi (osa 1?)

Heippa taas!
 Tänään olen viettänyt rauhallista vapaapäivää kotosalla. Lähes koko päivän on satanut ja aamupäivällä ukkostikin hetken, joten mikäs sen parempaa ajanvietettä kuin lukea kirjaa ja lakkailla kynsiä kun ei koneelle viitsi mennä (sain siihen jo kerran tänä kesänä virtapiikin ukkosella, ei kiitos enää). Eli lähes viikon(!!) kynsillä majaillut Dragon sai viimein väistyä ja tilalle tuli hyvinkin syksyinen skittlette:Peukaloihin ja etusormiin lakkasin kaksi kerrosta A Englandin Camelotia (ihana ihana ihana!), keskisormiin ja nimettömiin laitoin pohjalle Fashion Nailsin True Whitea ja pikkusormille OPIn Emotions -tekstuurilakkaa.
Marmorointiin käytin OPIn Stranger Tidesia, Mavalan Smoky Blueta, Lumene Wild Heathersia ja Giordani Goldin Cherryä. Alunperin mun piti käyttää punaisena lakkana Oriflamen Black Cherriesiä, joka on rutkasti tummempi kuin tämä Cherry, mutta se lakka ei vain suostunut tippumaan siveltimestä kuppiin! Siinä odotellessa ehti muut lakat kupissa jo kuivua. :D Siispä vaihdoin punaisen Kleancolorin Garnet Rediin, mutta sen kanssa ihan sama juttu! Argh! Lopulta sitten Giordani tuli ja pelasti.
 Muutenkaan marmorointi ei mennyt niin kivuttomasti kuin se olisi voinut olla, sillä lakoista vain ensimmäiset kaksi levittyivät koko kupin laajuudelle ja siitä eteenpäin lakkarengas levisi ehkä vain puoleen siitä, mitä se olisi voinut. Sama kävi viimeksi kun marmoroin, en tiedä mikä siinäkin sitten on. Lisäksi kynsiin jäi tuollaisia ilmakuplia (valkoiset pisteet). Mikäköhän siinäkin on?! Ja tietysti hätäilin päällyslakan kanssa niin marmorit vähän levisivätkin sitten vielä. :D mutta ei se mitään, tykkään silti!
 Loppujen lopuksi marmorointi sujui niin helposti, että ajattelin kyllä marmoroida useamminkin. On kivaa leikkiä erilaisilla väriyhdistelmillä ja kuvioilla.Luultavasti pitäydyn parin kynnen marmoroinnissa, koko käden marmorointi on kuitenkin niin työlästä ja omaan makuun vähän liian..no, räikeää.


Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
Depend - Glitter Base Coat
A England - Camelot
Fashion Nails - True White
OPI - Emotions
OPI - Stranger Tides
Mavala - Smoky Blue
Lumene - Wild Heathers
Giordani Gold - Cherry
OPI - Top Coat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti