lauantai 9. elokuuta 2014

Hempeää

Olen pitkään metsästänyt sellaista täydellistä harmaata ja nyt sen löysin! Nimittäin Zoyan Dove. Ihan mielettömän kaunis ja täysin neutraali sävy. :)

yksinään ehkä aika tylsä, siispä päätin höystää sitä OPIn Gaining Mole-Mentumilla ja mattapintaisella päällyslakalla. :)
 Gaining Mole-Mentumissa on vaaleanpunaisia, kultaisia ja hopeisia glitterin riekaleita ja se sopii mielestäni älyttömän hyvin neutraalin Doven seuraksi. Lopputulos on mukavan herkkä ja hillitty. Olen aina tykännyt harmaan ja vaaleanpunaisen yhdistelmästä, joten jotain tällaista tullaan näkemään jatkossakin!


Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
Zoya - Dove
OPI - Gaining Mole-Mentum
Beauty UK - Matte Top Coat

4 kommenttia:

 1. Mää en oo harmaan ystävä, kuten en nudenkaan. Kauniit lakkaukset väristä huolimatta... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, kiitoksia. :)
   Mä oon aina tykänny harmaasta, varsinkin jos sen yhdistää muihin neutraaleihin sävyihin. Tosin nyt kyllä alkaa jo kaivata jotain räväkämpää ja ihan perus mustat tai tummanpunaiset kynnet tuntuu niiiin hyvältä idealta! :)

   Poista
 2. Tuo on kyllä todella kaunis harmaa lakka! Itselläni ollut jo pidemmän aikaa hakusessa täydellinen vaalean harmaa kun en yhtäkään sellaista omista vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään tuosta kans hirmuisesti! Hirvittävän hankalaa tuo oli myös hankkia. :D ilmeisesti OPIn Pirates of the Caribbean -sarjan Skull & Glossbones on aika lailla dupe tälle, sitä saa suht kivuttomasti vielä: http://www.kauneudenkauppa.fi/epages/kauneuden.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20130604-11092-223142-1/Products/NLP13 :)

   Poista