lauantai 30. elokuuta 2014

Bond -tyttö kohtaa taikuutta!

Täällä taas!
 Mulla on ihan hirvee morkkis kun tuossa arvontapostauksessa on niin paljon kiitelty mun postaustahtia ja sitten katoan viikoksi! :D Anteeks!
 Eikä mulla oikeastaan nytkään mitään ihmeellistä asiaa oo. Valmistelen vähän isompaa postausta, joten tää syksy saattaa mennä astetta hiljaisemmin. Mutta huomenna yritän paneutua tekemään ensimmäisen tutoriaalini, sellaistakin on pyydetty! Jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan (=puoliso jaksaa ottaa kuvia ja saan tekniikan (joka on mullekin uusi!) jotenkuten onnistumaan) pitäisi tuton olla linjoilla viimeistään maanantaina. :)

Mutta tähän väliin pikkuinen blast from the past, nimittäin kynnet viime keväältä, ajalta ennen blogia:


Kuva nyt on mitä on....

Kynsiltä löytyy kahta OPIn Liquid Sand -lakkaa, eli kultainen Honey Ryder Bond Girls -kokoelmasta ja ruskea What Wizardry is This? Oz the Powerful -kokoelmasta.
 Yleensä en oikein pidä keltakullasta. Se on liian keltainen. Honey Ryderin kuitenkin hankin reilu vuosi sitten häitäni varten (joita muuten juhlittiin tasan vuosi sitten! Toki oltiin menty naimisiin maistraatissa jo aiemmin, eli tämä ei ole mikään virallinen hääpäivä). Minulla oli oikein kaunis kermanvärinen mekko jossa oli sellaisia antiikkikullanvärisiä koristeompeleita, joten tämä lakka toimi siinä mukana oikein hyvin.
 Oz onkin tuoreempi ostos ja tykkään siitäkin kovasti. Se kimaltelee myös melko kultaisena ja sopii Honey Ryderin kanssa yhteen aivan loistavasti.
 Tuo lakkaus jäi kuitenkin jotenkin tylsäksi. Olisi varmaan pitänyt vaikka jotain leimaa laittaa vielä sekaan. Kyllästyin tuohon keväälläkin aika nopeasti. :D

Muistakaahan osallistua arvontaan! Huominen vielä aikaa! :)


Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
OPI - What Wizardry is This?
OPI - Honey Ryder

2 kommenttia: