maanantai 4. elokuuta 2014

Sanomalehtikynnet

Nuo Kauneudenkaupan Outletista ostamani OPIn kynsilakat ovat kummitelleet kovasti mielessäni viimeaikoina ja eilen pääsi testiin toinen kuudesta ostamastani lakasta, My Vampire is Buff (Don't Burst My Bubblehan nähtiin jo Kesäkynnet vol. 2:ssa). Olen tässä kesän myötä kovasti mieltynyt vaaleisiin kynsilakkoihin. :)
 Pyörittelin pitkään mielessäni, miten tuon Buffin koristelisin. Halusin kokeilla sanomalehtikynsiä, mutta myös leimaus houkutteli, sillä viime perjantaina postiluukusta kolahti kokoelma Pueenin leimauslaattoja.
Sanomalehti-idea kuitenkin jalostui pisimmälle, joten sillä mentiin.


Sanomalehtimanikyyri yllätti positiivisesti helpoudellaan! Päälle laitoin vielä OPIn Purea, sitä keltapohjaista (kuten näkyy!) ja pikkusormiin Lumenen Sandy Brook -tekstuurilakkaa. Rohmusin sen alkukesästä Prisman poistolaarista ja vasta kotona tajusin sen olevan hiekkalakkaa! Tämä täytyy varmaan laittaa kiertoon, sillä minulla on jo OPIn Honey Ryder ja nämä kaksi lakkaa ovat todella lähellä toisiaan:


Vasemmalla Honey Ryder, oikealla Sandy Brook. Sandy Brook on hieman haaleampi ja siinä on myös isompaa glitteriä, mutta tuo sivellin on liian paksu ja leveä kynsilleni! Puolet pikkusormista oli lakan peitossa kun niitä koitin eilen siististi lakata. :D hiekkalakan alle laitoin kerroksen Dependin Glitter Base Coatia, tulee sekin testattua (huomaa, että viimeaikoina on osteltu aika reippaasti lakkoja kun kaikki lakat on "testissä" :D) viimeinkin. Ostin keväällä IsaDoran Peel Offin, mutten oikein tykännyt siitä. Se koostumus muistuttaa niin paljon tavallista yleisliimaa, että tunsin itseni todella huijatuksi sen kanssa. Liimaa kun saa aika ison pullon samaan hintaan kuin sen pienen IsaDoran. Olen sitä lähinnä käyttänyt nyt sormien suojaamiseen liukuvärjäysten ja marmorointien kanssa. Tämä Depend sentään vaikuttaa ihan oikealta kynsilakalta eikä Eri Keeperiltä ja ainakin tämän ekan vuorokauden se on pysynyt täysin moitteettomasti paikoillaan. :)

Onko muilla kokemuksia sanomalehtimanikyyristä ja peel offeista? :)


Käytetyt lakat

OPI - Original Nail Envy
Depend - Glitter Base Coat
OPI - My Vampire is Buff
OPI - Pure
Lumene - Sandy Brook
OPI - Top Coat

2 kommenttia: