torstai 21. elokuuta 2014

Merenneitoja

Kauneudenkaupan Outletista tilaamani OPIn Mermaid's Tears on vainonnut minua jo ainakin viikon! Päässä soi jatkuvasti merenneitoaiheiset biisit ja multa menee hermot kohta! Lisäksi tuo väri muistuttaa kovin paljon uuden Nordic Collectionin My Dogsled is a Hybrid -lakkaa, joten sitäkin kautta tämä muistuttaa olemassaolostaan. :D
 Siispä päätin ottaa härkää sarvista ja lakata kynsille vähän merenneidon kyyneliä, josko se sitten jättäis mut rauhaan.


Kynsien kärkiin tuputtelin tuoreinta lakkahankintaani, A Englandin She Walks in Beautya. Alunperin menin Cesarsin sivuille hankkiakseni kaikilta kynsibloggaajilta jo löytyvän Dollish Polishin Finnish Blogger -kokoelman Better Not Waste -lakan. Kynsilakkojen vaatimien korkeiden postikulujen vuoksi minua surettaa tilata vain yksi lakka, joten päätin koluta A England -osion läpi, jos vaikka sieltä löytyisi jotain kivaa BNW:n matkakumppaniksi.
 She Walks in Beauty on sellainen lakka, jota olen katsellut varmaankin kuukausia netissä ja yrittänyt päättää, tykkäänkö siitä vai en. Lakka on kuitenkin sen verran uniikki, että päätin antaa sille mahdollisuuden ja klikkasin sen ostoskoriin. Eipä tuo hassumalta näytä, vaikken huomannutkaan kostuttaa meikkisientä ja se imaisi suuren osan tuosta kullanvärisestä pohjalakasta..

Kaiken kaikkiaan tää lakkaus meni jotenkin penkin alle. Oon tällä viikolla käynyt joka päivä salilla ohjatuilla tunneilla. Kuntonyrkkeilyä ja koko kropan jumppaa (mukamas niska- & selkäjumppaa, mutta kyllä siellä koko kroppa kärsii) ja tänään kun vähän kiireellä koitin lakata niin kädet tärisi ihan helvetisti ja lakat levis pitkin sormia. Sitten vielä kuvatessa mulla oli suuria vaikeuksia saada tuo Mermaid's Tears näyttämään samalta kuin mitä se oikeasti on. Tämä sitten ratkesi valkotasapainoa muuttamalla ja nyt kuva on muutoin keltainen. Mutta hei, lakka näyttää siltä kuin pitääkin!

Ja ne merenneitobiisit, jotka ei jätä mua rauhaan?"The mermaids you turn loose brought back your tears..."
Nightwishia en ole kuunnellut aikoihin, muttei se mun korvamatoa juurikaan haittaa. Nick Cavea taas tulee kuunneltua vähintäänkin viikottain. Push the Sky Away (jolta Mermaids löytyy) on varsinkin sellainen ankean sadepäivän soundtrack. Niin ihastuttavan melankolista.


Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
OPI - Mermaid's Tears
A England - She Walks in Beauty
OPI - Top Coat

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Katarooma! :)
      Varsinkin tuo A England on kyllä sellainen, etten nyt ainakaan äkkiseltään keksi yhtään väriä, jonka kanssa se ei toimisi. :D

      Poista