tiistai 11. marraskuuta 2014

Fool's Vintage

Tämänkertainen lakkaus tuotti mulle etukäteen jo suunnattomasti päänvaivaa. Tämän viikon #ablecaw14 -haasteissa ajattelin kummassakin käyttää glittereitä (sori kun spoilaan), mutta eilen piti silti taikoa kynsille sellaiset lakkaukset, että niillä voi pari päivää kulkea. Tänään on nimittäin töiden jälkeen ohjelmassa kuntonyrkkeilyä ja huomenna taloyhtiön kokous, joten iltaisin ei ehdi lakata. Glittereitä ei siis voinut laittaa. sillä peel off -aluslakka ei varmana olisi kestänyt kolmea päivää.
 Sainkin sitten hyvän idean skittletteen, mutta sitten tajusin, että mulle on vielä matkalla yksi lakka, joka sopisi siihen loistavasti. Siispä piti siirtää sen toteutusta. Sitten ajattelin, että teen ihan swatch -lakkauksen OPIn Every Month is Oktoberfestistä, mutta sekin lakka on nyt ollut esillä aika monessa blogissa, joten mun postaus ei olisi tuonut mitään uutta ihmeteltävää. Kyllä sekin tässä lähiaikoina tulee, se lakka on niin upea!
 Päätin sitten tehdä swatchauksen eräästä toisesta lakasta, jonka ostin taannoin FB:n Kynsikoristekirppikseltä ja jota en ole vielä ehtinyt juurikaan käyttää. Siispä kynsille päätyi Color Clubin Noveau Vintage.
 Novea Vintage on siinä mielessä hyvin mielenkiintoinen lakka, että pullossa ollessaan se on olevinaan ruskea lakka hyvin voimakkaalla vihreällä shimmerillä. Marmoroinnissa siitä tuleekin sitten violetti ja kynsillä se on ruskea.Lakka näytti yksikseen hirmuisen tylsältä, joten leimailin siihen vielä rakkauskirjeitä MoYou Londonin Princess 08 -laatalta Tiia Vanhatapion Fool's Goldilla.
 Nyt mua kiinnostais kovasti nähdä, miltä tää näyttää matattuna, joten ehkä sipaisen tähän mattapäällyslakan vielä illalla!

Mitenkäs uusi vintage kolahtaa lukijoihin? :)


Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
Color Club - Noveau Vintage
Tiia Vanhatapio - Fool's Gold
OPI - Top Coat

4 kommenttia:

 1. Oi, mielenkiintoinen lakka! Pitänee etsiä itselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sitä tää kyllä on! :D
   Eilen illalla aloin poistaa lakkauksia niin eka lähti ruskea kerros pinnasta ja sen alta paljastu vihree kerros! Mitä ihmettä?! :D

   Poista