lauantai 22. marraskuuta 2014

I ♥ A England

Tän viikon Finnish(able) Nail Art Challengessa haasteina on merkki, jota rakastan ja marmorointi. Tällä kertaa esittelen tuon rakkausmerkin. :)
 Halusin valita tähän haasteeseen sellaisen lakkamerkin, jolla pystyisin tekemään koko lakkauksen, alus- ja päällyslakkaa myöten. Tämä karsi ehdokkaat jo kahteen: OPI ja A England. Näistä sitten valitsin A Englandin, koska OPi on jo ihan tarpeeksi tunnettu merkki ja A Englandin lakat saavat aina mun sydämen pamppailemaan ihastuksesta kun niitä käytän, niin hyväkäytöksisiä ne ovat!
 Mulla oli siis jo idea valmiina ja yhtäkkiä aamulla tajusin, että enhän mä voikaan tehdä sitä mania kokonaan A Englandin lakoilla, koska glitter. Siispä joustin päätöksestäni hiukan ja käytin aluslakkana IsaDoran peel offia.IsaDoran lisäksi kynsillä A Englandin Camelot, She Walks in Beauty ja The Shield. Myös aluslakka, The Knight, multa löytyy ja tykkään siitä kovasti! Lakkaukset pysyy tosi pitkään hyvinä sen kanssa. Ajattelinkin alkaa käyttää sitä taas kun tuo OPIn Nail Envy -pullo on huvennut lähes tyhjäksi.
 Pahoittelen myös huonoa kuvaa! Isoveli ja äiti lähtivät Espanjaan ja halusivat välttämättä mun pokkarin mukaansa eikä mulla ole järjestelmäkameralla macro-optiikkaa tällä hetkellä.. Siispä kuva otettu miehen iPhonella. ^^

Onko A England tuttu merkki lukijoilleni? Mikä on sinun luottolakkasi?


Käytetyt lakat:

IsaDora - Peel Off Base Coat
A England - Camelot
A England - She Walks in Beauty
A England - The Shield

6 kommenttia:

 1. Mää oon eräänki kerran kuolannu tän merkin lakkoja... Kaunis lakkaus!

  VastaaPoista
 2. Ihana lakkaus! Ja muakin on pitkään houkuttanu A Englandit, mutta ikävä kyllä voi mennä tovi jos toinenkin ennen kuin näihin tutustun sen paremmin, sen verran olisi kaikkea muutakin himotuslistalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti tutustua! Nämä on niin peittäviä ja ihania!
   Itse löysin just alkukuusta Kynsikoristekirppikseltä parit A Englandin hololakat edullisesti, jee! :)

   Poista
 3. A England on ehdottomasti munkin suosikkimerkkejä, vaikkei mulla niin kauhean monta heidän lakkaansa (vielä) olekaan. Melkeinpä puolet leimauksista tulee tehtyä Excalibur Renaissancella - mutta kun se hopea vaan sopii niin hyvin kaiken kanssa! :D Kauniit kynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mullakaan näitä ole varmaan edes kymmentä, mutta on nää niin ihania!

   Poista