tiistai 4. marraskuuta 2014

Tiia Vanhatapio - Moss

Finnish(able) nail art challengessa on edetty jo puoliväliin ja ekana tämän viikon haasteista esittelen mun "old faithfull"in. Jonkin aikaa sitä sai miettiä, mutta päädyin lakkailemaan Tiia Vanhatapion Mossilla. Väri on herkullinen vihreä (joka ei minusta kyllä muistuta sammalenvihreää) ja koostumus sen verran paksua ja pigmenttistä, että tämä peittää yhdellä kerroksella. Kukaan ei ole täydellinen, joten aika pitkään sain tätä kuivatella ja silti tuli hienot lakanaprintit muutamaan kynteen. No, fiksailin ne vielä tänään China Glazen pikakuivattajalla. :)


Ajattelin koristella nämä mustilla water decaleilla, mutta lakka olikin sen verran tummaa, etteivät ne välttämättä olisi erottuneet kovinkaan hyvin. Säästän ne toiseen kertaan. :)Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
Tiia Vanhatapio - Moss
OPI - Top Coat
China Glaze - Fast Forward Top Coat

8 kommenttia:

 1. On kyllä kauniin värinen lakka. Sademestä tuosta tulee mieleen eikä sammal...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kans kovasti. :) joo tää on ihan liian kylmä sävy ollakseen sammalta. Tuo aiemmin blogissa vieraillut China Glazen Agro on minusta paljon lähempänä sammalta kuin tämä. :D

   Poista
 2. Oih, jumalaisen kaunis väri! Kaikki sinivihreän eri sävyt on kyllä mun ehdottomia lemppareita :) Ja harva lakka peittää yhdellä kerroksella, kiva tietää siitäkin! :)

  VastaaPoista
 3. Kauniin vihreä! Mulla on yksi ihan tämänvärinen paita, sointuisivat yhteen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä sitten vain penkomaan, josko Seppälästä vielä löytyisi. :) silloin, kun itse tämän ostin, näitä Tiia Vanhatapion lakkoja sai kaksi pulloa vitosella ja käsittääkseni hinta on pudonnut vielä siitäkin. :)

   Poista