lauantai 8. marraskuuta 2014

Lokakuun ostokset

Syyskuun shoppailupostaus nyt vain jotenkin jäi tekemättä, joten aloitetaan nämä ostospostaukset sitten lokakuusta!
 Lokakuussahan mun ei periaatteessa pitänyt ostaa mitään muuta kuin ruokaa ja bensaa, mutta kun vastaan tuli pari hyvää tarjousta niin eihän niitä voinut ohittaa..MiNailsilta kotiutin ensimmäisen Cadillacquerini sekä ensimmäisen Dance Legendini. He Saw, She Saw on nudella pohjalla varustettu glitter, jota olin jo hyvän aikaa kuolannut. Lokakuun alussa huomasin sen olevan -20% alennuksessa MiNailsissa, niin pitihän se sitten tilata ja noutaa. Alunperin olin ajatellut ostaa sen Turun miitistä, mutta tarjous ei ollut sinne asti voimassa. Siispä miitistä kotiutui (koska eihän sieltä voinut tyhjin käsin lähteä!) Dance Legendin Green Mamba. Musta lakka vihreällä flakiella. Ihana!
Delush Polish julkaisi oman halloween -kokoelman, Scream Supremen, lokakuussa. Kokoelma on saanut inspiraationsa American Horror Story -sarjasta, jota rakastan.. Rakastan myös Delush Polishia, joten oli päivänselvä asia, että tulen kyseisen kokoelman lakkoja hankkimaan. Alunperin aikomuksena oli tilata näitä vasta marraskuussa, mutta kun Delush Polishilta luvattiin uutiskirjeessä -15% kaikista Scream Supremen -kokoelman lakoista, niin pitihän sitä tilaamista sitten vähän aikaistuttaa.
 Valtaosan lakoista tilasin minipulloina, sillä nekin on ihan mukavan kokoisia (5ml). Minipullot vasemmalta oikealle: Misty Day, Murder House, Rubberman ja Freak Show Spectacle.
 Täysikokoisena tilasin vain A Night in the Asylumin, sillä se vietteli minut aivan täysin. En yleensä pidä sinisestä juuri ollenkaan, mutta tämä näytti swatcheissakin niin hillittömän hienolta, että pakkohan se oli tilata! Ehkä se on nuo pyöreät glitterit, olen heikkona niihin.


Kokoelman ulkopuolelta tilasin myös parit minipullot, eli vihreänharmaan Lord Earl Greyn (joka on ensimmäinen ei-glitterinen Delushini!) ja persikkaisen nuden Fleur de Pechen.

Yhtään näistä lakoista ei ole vielä kynsille asti päässyt, mutta tämä korjaantunee hyvinkin pian! Paitsi tuon Fleur de Pechen osalta. Se lakkaa suorastaan huutaa kevättä, joten sinne asti se saakin nyt odotella. :)

EDIT:
Olin ihan unohtaa, että tein vähän vaihtokauppojakin lokakuussa! 
 Myynnissä ollut China Glazen Bump in the Night vaihtui Dance Legendin Ashiin ja OPIn Stay the Night (jota olin jostain syystä hamstrannut kaksi pulloa) vaihtui Urban Decayn minisettiin. UD:t vasemmalta oikealle: Barlust, Gunmetal, Mars, Hot Mess,Wrecked ja Ziggy.

Oliko ensimmäinen ostospostaukseni mielenkiintoinen? Haluaisitko näitä myös jatkossa? :)
6 kommenttia:

 1. Mää tykkään lukea ostospostauksia. Tässäki oli paljo mielenkiintosia lakkoja.

  VastaaPoista
 2. Munkin mielestä ostospostaukset on tosi kivoja, tän luin mielenkiinnolla tarkasti alusta loppuun asti. Kyllä näitäkin saa tehdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää, että nämäkin herättää kiinnostusta. :)

   Poista
 3. Mä kanssa tykkään ostospostauksista :) niistä usein näkee tuotteita, joihin ei välttämättä ollenkaan ole aiemmin kiinnittänyt huomiota :)

  VastaaPoista