torstai 27. marraskuuta 2014

Talvi-iltain tarinoita

Mua huvitti jo etukäteen toinen The Finnishable Nail Art Challengen tämän viikon haasteista. "Winter Wonderland".
 Marraskuussa.
Täällä etelässä kun ei voi talven ihmemaasta puhua kuin hyvällä tuurilla tammi- ja helmikuussa. No, perjantaina sitten kuitenkin tuprutteli lunta koko päivän ja se jopa pysyi maassa lähes koko viikonlopun! Nyt on toki taas tasaisen harmaata, mitä nyt muutama kurainen lumikinos vielä nököttää jossain tien varsilla.
 Oli siis sanomattakin selvää, etten ala mitään henkeäsalpaavia jääprinsessakynsiä tehdä, säästän ne tuonne "oikeaan" talveen. Viikonloppuisesta minitalvesta inspiroiduin kuitenkin sen verran, että päätin koristella kynnet lumihiutalein (kuten 98% muistakin tähän haasteeseen osallistuneista ;D).


Lakkauksessa itseoikeutetusta OPIn Nordic -kokoelman Viking in a Vinter Vonderland, joka on nyt sen värinen, mitä oletin Essien Devil's Advocaten olevan. Lisäksi jo tän lakan nimi laukaisee mun päässä välittömästi korvamadon moneksi tunniksi. :D
 Aksenttikynsiin myös jo nimensäkin puolesta kaikin puolin sopiva OPIn It's Frosty Outside. Ai että mä rakastan tätä lakkaa! Tää on niin juhlava ja niin bling bling! Ihana!
 Leimat tein Konadin White Pearlilla ja Tiia Vanhatapion Mercuryllä MoYou Londonin Festive -kokoelman laatasta 06. Leimat tietysti levis vähän ja olinkin aluksi ihan varma, etten jaksaisi näitä kynsiä kauaa katsella. Mutta mitä enemmän näitä olen katsellut niin sitä enemmän näihin tykästyn! Tein nämä kynnet tiistai-iltapäivällä ja yhä ovat kynsillä! Tosin tänään illalla vaihtuu johonkin muuhun taas! :)Käytetyt lakat:

A England - The Knight
OPI - Viking in a Vinter Vonderland
OPI - It's Frosty Outside
Konad - White Pearl
Tiia Vanhatapio - Mercury
OPI - Top Coat

10 kommenttia:

  1. Kauniit! Minäkin tarviin tuon Viking lakan! :)

    VastaaPoista
  2. Kauniit kynnet! Mä en ainakaan voi odottaa "oikeaa" talvea lumihiutalekynsien kanssa, kun sitten voi käydä niin, ettei niitä saa ollenkaan tehdä! :D Mäkin aattelin siis kyllä tehdä lumihiutalekynnet tähän haasteeseen, mutta let's face it - kyllähän se nyt on se selkein ja ensimmäinen assosiaatio Winter Wonderlandista! Kaikilla tulee kuitenkin erilaiset ;)

    VastaaPoista
  3. Nää on niin kauniit kynnet. ^^ Niin onnistuneet leimaukset ja ihanan värinen tuo Viking in a Vonderland.

    VastaaPoista